Повезане вести

"Бука испред МУП-а" на Новом Београду, реакције на допис Министарства просвете

"Бука испред МУП-а" на Новом Београду, реакције на допис Министарства просвете

РТС 20.03.2025
Широм Србије и данас је тишином одата пошта због страдања 15 људи у паду надстрешнице Железничке станице у Новом Саду. Пошта је у Новом Саду одата и за жртве пожара у Кочанима, у Северној Македонији. Студенти у блокади Правног… »
БЛОГ: Студенти Филозофског факултета подржали просветне раднике, бука испред МУП на Новом Београду

БЛОГ: Студенти Филозофског факултета подржали просветне раднике, бука испред МУП на Новом Београду

Н1 Инфо 20.03.2025
Студенти Филозофског факултета Универзитета у Београду у блокади саопштили су да подржавају просветне раднике и да нису тачне информације да их позивају да окончају обуставу рада. Странка Србија центар саопштила је да власт… »
Ипак су они доктори: Шапчанка се пожалила на последице "звучног топа", лекари јој дали прецизну дијагнозу - превише гледа Н1…

Ипак су они доктори: Шапчанка се пожалила на последице "звучног топа", лекари јој дали прецизну дијагнозу - превише гледа Н1…

Курир 20.03.2025
Шолакови медији Нова и Н1 објавили су текст о Шапчанки Милици која се наводно жалила на последице ефекта " звучног топа". Како тврди, 15. марта је била у Београду на протесту блокадера, где је услед "звучног инцидента" осетила… »
Ко су људи у црном који су са градилишта у Краља Милана гађали људе кад је кренуо стампедо

Ко су људи у црном који су са градилишта у Краља Милана гађали људе кад је кренуо стампедо

Н1 Инфо 20.03.2025
На друштвеним мрежама појављује се све више снимака и фотографија који потврђују сведочења грађана да је након што је, највероватније неком врстом звучног оружја, на протесту у Београду, 15. марта, изазван стампедо у Улици… »
Студенти Правног факултета у Новом Саду: Допис деканима вид политичког притиска министарке

Студенти Правног факултета у Новом Саду: Допис деканима вид политичког притиска министарке

Радио 021 20.03.2025
Студенти у блокади Правног факултета у Новом Саду осуђују произвољно тумачење Закона о високом образовању од стране Министарства просвете. Истичу да члан 54 Устава Србије прописује да јавно окупљање у затвореном простору не… »
ИТ заједница: Студенти РАФ у блокади позвани на саслушање пред дисциплинске пријаве, позивамо деканку и управу да их повуче

ИТ заједница: Студенти РАФ у блокади позвани на саслушање пред дисциплинске пријаве, позивамо деканку и управу да их повуче

Н1 Инфо 20.03.2025
"Управа Рачунарског факултета Универзитета Унион (РАФ-а) већ недељама застрашује студенте који су учествовали у организацији пленума, протеста и блокаде факултета", навели су из ИТ блокаде. У саопштењу се додаје да ИТ блокада и… »
Шапчанка се жалила на последице „звучног инцидента“: У болници су ми рекли да сам будала и да превише гледам Н1

Шапчанка се жалила на последице „звучног инцидента“: У болници су ми рекли да сам будала и да превише гледам Н1

Н1 Инфо 20.03.2025
На протесту 15. марта у Београду, док су окупљени држали 15 минута ћутања за 15 настрадалих у паду надстрешнице у Новом Саду, десио се неочекивани инцидент, звук који је изазвао стампедо, након чега су се грађани жалили на… »
„У болници су ми рекли да сам будала и да престанем да гледам Н1“: Милица је осетила последице после звучног инцидента на…

„У болници су ми рекли да сам будала и да престанем да гледам Н1“: Милица је осетила последице после звучног инцидента на…

Нова 20.03.2025
На протесту 15. марта у Београду, док су окупљени држали 15 минута ћутања за 15 настрадалих у паду надстрешнице у Новом Саду, десио се неочекивани инцидент, звук који је изазвао стампедо, након чега су се грађани жалили на… »
Глигоријевић: Праве лудима људе који су чули тај звук – и тужилаштво, и здравство, полиција и сам врх власти

Глигоријевић: Праве лудима људе који су чули тај звук – и тужилаштво, и здравство, полиција и сам врх власти

Н1 Инфо 20.03.2025
“Од 15. марта се проширио круг оних који нас слуђују, који тврде да људи измишљају симптоме, почев од наравно Вучића, онда и Златибора Лончара који тврди да људи лажу у здравственим установама који се жале на последице… »
Студенти Филозофског факутета у блокади подржавају просветне раднике и обуставу рада

Студенти Филозофског факутета у блокади подржавају просветне раднике и обуставу рада

Бета 20.03.2025
Студенти Филозофског факултета Универзитета у Београду у блокади саопштили су данас да подржавају просветне раднике у обустави рада и да нису тачне информације да позивају просветне раднике да престану са обуставом. Навели су да… »
Студенти Филозофског факутета подржавају просветне раднике

Студенти Филозофског факутета подржавају просветне раднике

Нова 20.03.2025
Студенти Филозофског факултета Универзитета у Београду у блокади саопштили су данас да подржавају просветне раднике и да нису тачне информације да позивају просветне раднике да престану са обуставом. Навели су да у последње… »

Нови магазин 20.03.2025
Студенти Филозофског факултета Универзитета у Београду у блокади саопштили су данас да подржавају просветне раднике у обустави рада и да нису тачне информације да позивају просветне раднике да престану са обуставом. Навели су да… »

Н1 Инфо 20.03.2025
Студенти Филозофског факултета Универзитета у Београду у блокади саопштили су да подржавају просветне раднике у обустави рада и да нису тачне информације да позивају просветне раднике да престану са обуставом. Навели су да у… »

Недељник 20.03.2025
Студенти у блокади са Филозофског факултета у Београду упутили писмо подршке просветарима

Студенти у блокади са Филозофског факултета у Београду упутили писмо подршке просветарима

Данас 20.03.2025
Студенти који блокирају Филозофски факултет у Београду упутили су данас писмо просветним радницима и поручили да су уз њих и да их подржавају у сваком виду њихове борбе, нагласивши да сви остају заједно до заједничке победе и… »

Вести дана »