Povezane vesti
Tužan dan u porodici Milice Todorović! Pevačica se oglasila emotivnim rečima: Nedostaješ mi da se zajedno prisećamo mog…
Kurir 20.03.2025
Milica Todorović i 11 godine nakon smrti osobe pored koje je odrasla ne da je zaboravu. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila sliku sa svojom bakom i dirljivim rečima otkrila je koliko joj bakina figura nedostaje. - Nedostaješ mi svakog dana da… »
Tužan dan u domu Milice Todorović: Moja duša mila, nedostaješ mi svakog dana
Story 20.03.2025
Pevačica Milica Todorović probudila se sa tugom ovog jutra. Inače uvek vedra i nasmejana pevačica, danas je drugačijeg raspoloženja. Naime, na današnji dan, 20. marta, preminula je njena baka Angelina koju je Milica veoma volela i poštovala. Pored toga… »
"Nedostaješ mi svakoga dana, anđele moj": Tužan dan u domu Milice Todorović, pevačica slomljena
Blic 20.03.2025
Pevačica Milica Todorović oglasila se na svom Instagram profilu, a današnji dan je za nju veoma tužan. Naime, baka Milice Todorović je preminula pre 11 godina, a pevačici ona svakog dana sve više i više nedostaje. - Nedostaješ mi svakog dana da sedim… »
Vesti dana »

‘Jasna poruka Trampu’: BBC novinari o vojnoj paradi u Kini
Južne vesti pre 41 minutajoš 26 povezanih

Lideri Rusije, Kine i Severne Koreje prvi put na jednom mestu nakon 66 godina
Sputnik pre 1 satjoš 53 povezane

Nevreme samo što nije grunulo! Hitno upozorenje RHMZ: Ovi delovi Srbije prvi na udaru
Alo pre 56 minutajoš 44 povezane

Najavljeni novi projekti i saradnja: Vučić u Pekingu sa predstavnicima velikih kineskih kompanija FOTO
B92 pre 26 minutajoš 85 povezanih