Povezane vesti
Tužan dan u porodici Milice Todorović! Pevačica se oglasila emotivnim rečima: Nedostaješ mi da se zajedno prisećamo mog…
Kurir 20.03.2025
Milica Todorović i 11 godine nakon smrti osobe pored koje je odrasla ne da je zaboravu. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila sliku sa svojom bakom i dirljivim rečima otkrila je koliko joj bakina figura nedostaje. - Nedostaješ mi svakog dana da… »
Tužan dan u domu Milice Todorović: Moja duša mila, nedostaješ mi svakog dana
Story 20.03.2025
Pevačica Milica Todorović probudila se sa tugom ovog jutra. Inače uvek vedra i nasmejana pevačica, danas je drugačijeg raspoloženja. Naime, na današnji dan, 20. marta, preminula je njena baka Angelina koju je Milica veoma volela i poštovala. Pored toga… »
"Nedostaješ mi svakoga dana, anđele moj": Tužan dan u domu Milice Todorović, pevačica slomljena
Blic 20.03.2025
Pevačica Milica Todorović oglasila se na svom Instagram profilu, a današnji dan je za nju veoma tužan. Naime, baka Milice Todorović je preminula pre 11 godina, a pevačici ona svakog dana sve više i više nedostaje. - Nedostaješ mi svakog dana da sedim… »
Vesti dana »
Tramp najavio otvaranje Ormuskog moreuza: "Možda ćemo ga ja i novi ajatolah kontrolisati" (video)
Mondo pre 19 minutajoš 57 povezanih
Bivši premijer Izraela upozorava: "Sukob s Iranom mogao bi veoma loše da se završi po Ameriku, nisu dobili rat poslednjih 60 godina" (video)
Kurir pre 54 minutajoš 53 povezane
Muškarcu koji je bacio bombu na pivnicu određen pritvor: Detonacija bila stravična, geleri leteli okolo!
Kurir pre 39 minutajoš 44 povezane