Povezane vesti
Tužan dan u porodici Milice Todorović! Pevačica se oglasila emotivnim rečima: Nedostaješ mi da se zajedno prisećamo mog…
Kurir 20.03.2025
Milica Todorović i 11 godine nakon smrti osobe pored koje je odrasla ne da je zaboravu. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila sliku sa svojom bakom i dirljivim rečima otkrila je koliko joj bakina figura nedostaje. - Nedostaješ mi svakog dana da… »
Tužan dan u domu Milice Todorović: Moja duša mila, nedostaješ mi svakog dana
Story 20.03.2025
Pevačica Milica Todorović probudila se sa tugom ovog jutra. Inače uvek vedra i nasmejana pevačica, danas je drugačijeg raspoloženja. Naime, na današnji dan, 20. marta, preminula je njena baka Angelina koju je Milica veoma volela i poštovala. Pored toga… »
"Nedostaješ mi svakoga dana, anđele moj": Tužan dan u domu Milice Todorović, pevačica slomljena
Blic 20.03.2025
Pevačica Milica Todorović oglasila se na svom Instagram profilu, a današnji dan je za nju veoma tužan. Naime, baka Milice Todorović je preminula pre 11 godina, a pevačici ona svakog dana sve više i više nedostaje. - Nedostaješ mi svakog dana da sedim… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

"Neka Bog zaštiti našu zemlju": Oglasio se Erdogan nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane