Povezane vesti
Tošković: Vreme je za novi, objedinjujući, zahtev studenata, vlast ne da prelaznu vladu
Novi magazin 20.03.2025
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković ocenio je da bi, zbog ponašanja vlasti, dodatni zahtev studenata bio legitiman, ali da li će ga dodati ili ne, to mora da se ostavi njima. "Mislim da bi, recimo, bilo dobro da oni predlože i neko… »
Tošković: Vreme je za novi, objedinjujući, zahtev studenata, vlast ne da prelaznu vladu
Beta 20.03.2025
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković ocenio je da bi, zbog ponašanja vlasti, dodatni zahtev studenata bio legitiman, ali da li će ga dodati ili ne, to mora da se ostavi njima. "Mislim da bi, recimo, bilo dobro da oni predlože i neko… »
Profesor Tošković: Vreme je za novi, objedinjujući, zahtev studenata, vlast ne da prelaznu vladu
Danas 20.03.2025
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković ocenio je da bi, zbog ponašanja vlasti, dodatni zahtev studenata bio legitiman, ali da li će ga dodati ili ne, to mora da se ostavi njima. „Mislim da bi, recimo, bilo dobro da oni predlože i neko… »
Vesti dana »

"Zavijale su sirene, bilo je zastrašujuće": Potresne ispovesti ljudi koji su na udaru cunamija: "Svi su trčali, hteli smo da idemo u brda"
Blic pre 31 minutajoš 41 povezana

BLOG: Jedan od najjačih zemljotresa ikada - cunami stigao do Havaja i Kalifornije nakon snažnog potresa u Rusiji
N1 Info pre 10 minutajoš 78 povezanih