Повезане вести
Тошковић: Време је за нови, обједињујући, захтев студената, власт не да прелазну владу
Нови магазин 20.03.2025
Професор Филозофског факултета у Београду Оливер Тошковић оценио је да би, због понашања власти, додатни захтев студената био легитиман, али да ли ће га додати или не, то мора да се остави њима. "Мислим да би, рецимо, било… »
Тошковић: Време је за нови, обједињујући, захтев студената, власт не да прелазну владу
Бета 20.03.2025
Професор Филозофског факултета у Београду Оливер Тошковић оценио је да би, због понашања власти, додатни захтев студената био легитиман, али да ли ће га додати или не, то мора да се остави њима. "Мислим да би, рецимо, било… »
Професор Тошковић: Време је за нови, обједињујући, захтев студената, власт не да прелазну владу
Данас 20.03.2025
Професор Филозофског факултета у Београду Оливер Тошковић оценио је да би, због понашања власти, додатни захтев студената био легитиман, али да ли ће га додати или не, то мора да се остави њима. „Мислим да би, рецимо, било… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 2 сатајош 22 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 3 сатајош 10 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Несташица евра не постоји. Ко не може да их купи, нека нам се јави
Нова пре 32 минутајош 25 повезаних