Povezane vesti

Prvo oglašavanje pevačice iz benda DNK: "Deo moje druge porodice je otišao, ostao je samo pepeo i praznina..."

Prvo oglašavanje pevačice iz benda DNK: "Deo moje druge porodice je otišao, ostao je samo pepeo i praznina..."

B92 20.03.2025
Vladimir Blažev Pančo, prateći vokal Ana Kostadinovska i gitarista Goran Tonev jedina su tri člana benda DNK koji su uspeli da se spasu od tragedije u Kočanima 16. marta. Pevač DNK benda, Pančo je u bolnici zbog opekotina i trenutno je u stabilnom… »
"Otišao je Deo moje porodice, ostao je pepeo" Oglasila se preživela pevačica iz benda DNK pre sahrane kolega

"Otišao je Deo moje porodice, ostao je pepeo" Oglasila se preživela pevačica iz benda DNK pre sahrane kolega

Kurir 20.03.2025
Vladimir Blažev Pančo, prateći vokal Ana Kostadinovska i gitarista Goran Tonev jedina su tri člana postave DNK koji su uspeli da se spasu od tragedije svog poslednjeg nastupa u Kočanima 16. marta. Poznato je da je Pančo u bolnici zbog opekotina i… »
Prvi put se oglasila preživela pevačica iz benda DNK: "Deo moje druge porodice je otišao, ostao je pepeo"

Prvi put se oglasila preživela pevačica iz benda DNK: "Deo moje druge porodice je otišao, ostao je pepeo"

Mondo 20.03.2025
Ana Kostadinovska oporavlja se kod kuće nakon stravične tragedije u diskoteci u Kočanima, a sada se prvi put oglasila pred sahranu kolega. Od članova benda DNK, jedino su Vladimir Blažev Pančo, prateći vokal Ana Kostadinovska i gitarista Goran Tonev… »
Oglasila se pevačica koja je preživela tragediju u Kočanima: „Deo moje druge porodice je otišao“

Oglasila se pevačica koja je preživela tragediju u Kočanima: „Deo moje druge porodice je otišao“

Nova 20.03.2025
Ana Kostadinovska, pevačica grupe "DNK", jedna je od tri pevača koji su prežili tragediju u Kočanima. Ana Kostadinovska, Vladimir Blažev Pančo i gitarista Goran Tonev, jedini su članovi muzičkog sastava koji su uspeli da prežive razorni požar koji je… »

Vesti dana »