Povezane vesti
Prvo oglašavanje pevačice iz benda DNK: "Deo moje druge porodice je otišao, ostao je samo pepeo i praznina..."
B92 20.03.2025
Vladimir Blažev Pančo, prateći vokal Ana Kostadinovska i gitarista Goran Tonev jedina su tri člana benda DNK koji su uspeli da se spasu od tragedije u Kočanima 16. marta. Pevač DNK benda, Pančo je u bolnici zbog opekotina i trenutno je u stabilnom… »
"Otišao je Deo moje porodice, ostao je pepeo" Oglasila se preživela pevačica iz benda DNK pre sahrane kolega
Kurir 20.03.2025
Vladimir Blažev Pančo, prateći vokal Ana Kostadinovska i gitarista Goran Tonev jedina su tri člana postave DNK koji su uspeli da se spasu od tragedije svog poslednjeg nastupa u Kočanima 16. marta. Poznato je da je Pančo u bolnici zbog opekotina i… »
Prvi put se oglasila preživela pevačica iz benda DNK: "Deo moje druge porodice je otišao, ostao je pepeo"
Mondo 20.03.2025
Ana Kostadinovska oporavlja se kod kuće nakon stravične tragedije u diskoteci u Kočanima, a sada se prvi put oglasila pred sahranu kolega. Od članova benda DNK, jedino su Vladimir Blažev Pančo, prateći vokal Ana Kostadinovska i gitarista Goran Tonev… »
Oglasila se pevačica koja je preživela tragediju u Kočanima: „Deo moje druge porodice je otišao“
Nova 20.03.2025
Ana Kostadinovska, pevačica grupe "DNK", jedna je od tri pevača koji su prežili tragediju u Kočanima. Ana Kostadinovska, Vladimir Blažev Pančo i gitarista Goran Tonev, jedini su članovi muzičkog sastava koji su uspeli da prežive razorni požar koji je… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
RTS pre 2 satajoš 57 povezanih

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 10 minutajoš 60 povezanih

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

I građani na području Vranja imaju pravo na naknadu štete zbog požara
Novi magazin pre 2 satajoš 20 povezanih