Povezane vesti
Hamilton: Nisam psovao inženjera
Sportski žurnal 20.03.2025
„Rekao sam: prepusti to meni, molim te… baš u tom trenutku sam se mučio s automobilom”. Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da su reakcije na njegovu radio-komunikaciju tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Australije sa njegovim trkačkim… »
Hamilton: "Preterujete, ne pišete o Maksovom zlostavljanju" VIDEO
B92 20.03.2025
Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da su reakcije na njegovu radio komunikaciju tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Australije sa njegovim trkačkim inženjerom Rikardom Adamijem, preterane. Nova sezona Formule 1 počela je prošle nedelje trkom u… »
„Preterali su, nisam psovao“: Hamilton iskren o razgovoru sa inženjerom usred trke
Nova 20.03.2025
Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je danas da su reakcije na njegovu radio komunikaciju tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Australije sa njegovim trkačkim inženjerom Rikardom Adamijem, preterane. Nova sezona Formule 1 počela je prošle nedelje… »
Hamilton: Reakcije na moju komunikaciju sa inženjerom su preterane
Radio sto plus 20.03.2025
Nova sezona Formule 1 počela je prošle nedelje trkom u Melburnu, a Hamilton je debitovao za Ferari i zauzeo 10. mesto. Posle trke u centru pažnje bila je komunikacija sedmostrukog svetskog šampiona sa Adamijem u sred diskusije o tome koje informacije… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 0 minutajoš 20 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 8 satijoš 20 povezanih

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih

Tramp znao za masovan ukrajinski napad na Rusiju: Kijev izveo najbrutalniji udar, Bela kuća unapred bila obaveštena (video, foto)
Kurir pre 5 minutajoš 44 povezane

Brankov most i Gazelu blokirala šačica blokadera: Novo maltretiranje građana FOTO/VIDEO
B92 pre 50 minutajoš 37 povezanih