Повезане вести

Хамилтон: Нисам псовао инжењера

Хамилтон: Нисам псовао инжењера

Спортски журнал 20.03.2025
„Рекао сам: препусти то мени, молим те… баш у том тренутку сам се мучио с аутомобилом”. Возач Ферарија Луис Хамилтон рекао је да су реакције на његову радио-комуникацију током трке Формуле 1 за Велику награду Аустралије са… »
Хамилтон: "Претерујете, не пишете о Максовом злостављању" ВИДЕО

Хамилтон: "Претерујете, не пишете о Максовом злостављању" ВИДЕО

Б92 20.03.2025
Возач Ферарија Луис Хамилтон рекао је да су реакције на његову радио комуникацију током трке Формуле 1 за Велику награду Аустралије са његовим тркачким инжењером Рикардом Адамијем, претеране. Нова сезона Формуле 1 почела је… »
„Претерали су, нисам псовао“: Хамилтон искрен о разговору са инжењером усред трке

„Претерали су, нисам псовао“: Хамилтон искрен о разговору са инжењером усред трке

Нова 20.03.2025
Возач Ферарија Луис Хамилтон рекао је данас да су реакције на његову радио комуникацију током трке Формуле 1 за Велику награду Аустралије са његовим тркачким инжењером Рикардом Адамијем, претеране. Нова сезона Формуле 1 почела… »
Хамилтон: Реакције на моју комуникацију са инжењером су претеране

Хамилтон: Реакције на моју комуникацију са инжењером су претеране

Радио сто плус 20.03.2025
Нова сезона Формуле 1 почела је прошле недеље трком у Мелбурну, а Хамилтон је дебитовао за Ферари и заузео 10. место. После трке у центру пажње била је комуникација седмоструког светског шампиона са Адамијем у сред дискусије о… »

Вести дана »