Povezane vesti
Istina je da sam bio neveran: Ognjen Amidžić priznao sve
Story 20.03.2025
Ognjen Amidžić u srećnom je braku sa Minom Naumović prema kojoj je, kako priznaje, emocije razvio dok je još bio u zakonitom braku sa mankenkom Danijelom Dimitrovskom. Ipak, otkriva da je odnos sa Minom započeo tek kada je ušao u proces razvoda. - U… »
“Varao sam” Ognjen Amidžić šokirao priznanjem o prethodnim partnerkama: Desilo se…
Vesti online 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić sada je u braku sa Minom Naumović, a priznao je da je ranije prevario partnerku. – U životu nikad ne znaš šta će da ti se desi, ali sve što se desi tvrdim da je dvosmerno. Nit sam ja sam u braku, niti je druga osoba sama. Kroz sve… »
"Varao sam" Voditelj priznao da je bio neveran bivšim partnerkama pa otkrio kako je upoznao sadašnju suprugu
Telegraf 20.03.2025
Preporučujemo. Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou. Njegovo odnos sa sadašnjom suprugom od samog početka intrigira javnost a voditelj je nedavno otkrio kako se među… »
Vesti dana »

Posle oblačnog jutra, stiže razvedravanje: U Srbiji danas do 29 stepeni
Euronews pre 46 minutajoš 15 povezanih

(Video) Lov na ubicu Čarlija Kirka Otkriven snimak osumnjičenog za smrtonosni hitac
Dnevnik pre 1 minutjoš 11 povezanih

Vrhovni sud Brazila osudio Bolsonara na 27 godina zatvora, Vašington negoduje
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 47 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 32 minutajoš 1 povezana