Повезане вести
Истина је да сам био неверан: Огњен Амиџић признао све
Стори 20.03.2025
Огњен Амиџић у срећном је браку са Мином Наумовић према којој је, како признаје, емоције развио док је још био у законитом браку са манкенком Данијелом Димитровском. Ипак, открива да је однос са Мином започео тек када је ушао у… »
“Варао сам” Огњен Амиџић шокирао признањем о претходним партнеркама: Десило се…
Вести онлине 20.03.2025
Водитељ Огњен Амиџић сада је у браку са Мином Наумовић, а признао је да је раније преварио партнерку. – У животу никад не знаш шта ће да ти се деси, али све што се деси тврдим да је двосмерно. Нит сам ја сам у браку, нити је… »
"Варао сам" Водитељ признао да је био неверан бившим партнеркама па открио како је упознао садашњу супругу
Телеграф 20.03.2025
Препоручујемо. Водитељ Огњен Амиџић у браку је са Мином Наумовић коју је упознао када је почела да ради у његовој емисији "Амиџи шоу. Његово однос са садашњом супругом од самог почетка интригира јавност а водитељ је… »
Вести дана »
Суми обасут дроновима! Град у мраку: У року од пола сата, Руси су извели више од 10 удара
Ало пре 16 минутајош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 31 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 31 минутајош 5 повезаних
Свети Алимпије Столпник: Данас се слави Алемпијевдан, дан кад се стока не упреже и кућа „чува од зла“
Данас пре 46 минутајош 6 повезаних