Povezane vesti

Istina je da sam bio neveran: Ognjen Amidžić priznao sve

Istina je da sam bio neveran: Ognjen Amidžić priznao sve

Story 20.03.2025
Ognjen Amidžić u srećnom je braku sa Minom Naumović prema kojoj je, kako priznaje, emocije razvio dok je još bio u zakonitom braku sa mankenkom Danijelom Dimitrovskom. Ipak, otkriva da je odnos sa Minom započeo tek kada je ušao u proces razvoda. - U… »
“Varao sam” Ognjen Amidžić šokirao priznanjem o prethodnim partnerkama: Desilo se…

“Varao sam” Ognjen Amidžić šokirao priznanjem o prethodnim partnerkama: Desilo se…

Vesti online 20.03.2025
Voditelj Ognjen Amidžić sada je u braku sa Minom Naumović, a priznao je da je ranije prevario partnerku. – U životu nikad ne znaš šta će da ti se desi, ali sve što se desi tvrdim da je dvosmerno. Nit sam ja sam u braku, niti je druga osoba sama. Kroz sve… »
"Varao sam" Voditelj priznao da je bio neveran bivšim partnerkama pa otkrio kako je upoznao sadašnju suprugu

"Varao sam" Voditelj priznao da je bio neveran bivšim partnerkama pa otkrio kako je upoznao sadašnju suprugu

Telegraf 20.03.2025
Preporučujemo. Voditelj Ognjen Amidžić u braku je sa Minom Naumović koju je upoznao kada je počela da radi u njegovoj emisiji "Amidži šou. Njegovo odnos sa sadašnjom suprugom od samog početka intrigira javnost a voditelj je nedavno otkrio kako se među… »

Vesti dana »