Povezane vesti

Zelenski promenio taktiku: Laska Americi i prihvata sve što se nudi dok Tramp ima nov zahtev, a Putin povlači konce

Zelenski promenio taktiku: Laska Americi i prihvata sve što se nudi dok Tramp ima nov zahtev, a Putin povlači konce

Blic 20.03.2025
U saopštenju koje je Bela kuća objavila nakon razgovora Trampa i Volodimira Zelenskog, navedeno je da se ukrajinski predsednik pet puta zahvalio američkom predsedniku. U ukrajinskom saopštenju su se dva puta zahvalili Trampu, ali su na više mesta… »
Zelenski se nada dogovoru u Saudijskoj Arabiji: "Dok se ne potpiše dokument, ruski napadi će se nastaviti"

Zelenski se nada dogovoru u Saudijskoj Arabiji: "Dok se ne potpiše dokument, ruski napadi će se nastaviti"

Telegraf 20.03.2025
Preporučujemo. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će Rusija nastaviti sa vazdušnim napadima na Ukrajinu, dok se ne potpiše dokument o delimičnom prekidu vatre. "Ne znam šta (ruski predsednik Vladimir) Putin tamo govori, ali mi… »
Zelenski neprestano laska Trampu i Americi: Predsednik Ukrajine naučio lekciju posle proterivanja iz Bele kuće, sad prihvata…

Zelenski neprestano laska Trampu i Americi: Predsednik Ukrajine naučio lekciju posle proterivanja iz Bele kuće, sad prihvata…

Kurir 20.03.2025
U saopštenju koje je Bela kuća objavila posle razgovora predsednika SAD Donalda Trampa i Ukrajine Volodimira Zelenskog, navedeno je da se ukrajinski predsednik pet puta zahvalio američkom predsedniku. U ukrajinskom saopštenju su se dva puta zahvalili… »
Je li ovo razlog zašto nema primirja Rusije i Ukrajine? Zelenski se oglasio: "Putin ga ne želi sve dok je i poslednji naš…

Je li ovo razlog zašto nema primirja Rusije i Ukrajine? Zelenski se oglasio: "Putin ga ne želi sve dok je i poslednji naš…

Kurir 20.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da ruski predsednik Vladimir Putin ne želi prekid vatre sve dok se u pograničnoj ruskoj Kurskoj oblasti i dalje nalaze ukrajinske snage. Ukrinform prenosi da je Zelenski to kazao tokom onlajn brifinga… »
Zelenski: Dok se ne potpiše dokumenat o prekidu vatre, ruski napadi će se nastaviti

Zelenski: Dok se ne potpiše dokumenat o prekidu vatre, ruski napadi će se nastaviti

RTV 20.03.2025
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će Rusija nastaviti sa vazdušnim napadima na Ukrajinu, dok se ne potpiše dokument o delimičnom prekidu vatre. "Ne znam šta (ruski predsednik Vladimir) Putin tamo govori, ali mi sada (u… »
Zelenski: Dok se ne potpiše dokumenat o prekidu vatre…

Zelenski: Dok se ne potpiše dokumenat o prekidu vatre…

Vesti online 20.03.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da će Rusija nastaviti sa vazdušnim napadima na Ukrajinu, dok se ne potpiše dokument o delimičnom prekidu vatre. – Ne znam šta (ruski predsednik Vladimir) Putin tamo govori, ali mi sada (u noći 20… »

Vesti dana »

Tramp: Sastaću se sa Putinom sledećeg petka na Aljasci

Tramp: Sastaću se sa Putinom sledećeg petka na Aljasci

Danas pre 37 minutajoš 25 povezanih
Danas 36 stepeni, u nedelju 38

Danas 36 stepeni, u nedelju 38

Ozon pre 16 minutajoš 7 povezanih
Međedović ubedljiv u prvom kolu Sinsinatija

Međedović ubedljiv u prvom kolu Sinsinatija

Radio sto plus pre 21 minutajoš 13 povezanih