Povezane vesti

"Izdahnuo sam u bolnici, nakon mesec dana sam otvorio oči" Ispovest Darka Lazića o najgorim danima u životu: Ovo je jedino…

"Izdahnuo sam u bolnici, nakon mesec dana sam otvorio oči" Ispovest Darka Lazića o najgorim danima u životu: Ovo je jedino…

Kurir 20.03.2025
Darko Lazić pre sedam godina, tačnije 2018. godine doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću, a doktori su nakon što je dovezen u bolnicu davali samo dva odsto šanse da će preživeti. U jednom podkastu gde je gostovao nedavno, pevač se prisetio trenutka koji… »
"Izdahnuo sam u bolnici, davali su mi 2% šanse da preživim": Jeziva ispovest Darka Lazića o stravičnoj nesreći

"Izdahnuo sam u bolnici, davali su mi 2% šanse da preživim": Jeziva ispovest Darka Lazića o stravičnoj nesreći

Mondo 20.03.2025
Darko Lazić dotakao se najgoreg perioda života i otkrio do sada nepoznate detalje iz bolnice nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Pevač Darko Lazić preživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću 2018. godine, a lekari su mu nakon dolaska u bolnicu… »
"Dali su mi 2 odsto šanse da preživim, u bolnici sam izdahnuo": Darko Lazić jedva ostao živ, sad izneo jezive detalje: "Ovo je…

"Dali su mi 2 odsto šanse da preživim, u bolnici sam izdahnuo": Darko Lazić jedva ostao živ, sad izneo jezive detalje: "Ovo je…

Blic 20.03.2025
Pevač Darko Lazić 2018. godine gledao je smrti u oči kada je imao tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetio rog najgoreg trenutka u životu. Folker je tom prilikom zadobio povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara i završio je na intenzivnoj… »

Vesti dana »