Повезане вести

"Издахнуо сам у болници, након месец дана сам отворио очи" Исповест Дарка Лазића о најгорим данима у животу: Ово је једино…

"Издахнуо сам у болници, након месец дана сам отворио очи" Исповест Дарка Лазића о најгорим данима у животу: Ово је једино…

Курир 20.03.2025
Дарко Лазић пре седам година, тачније 2018. године доживео је страшну саобраћајну несрећу, а доктори су након што је довезен у болницу давали само два одсто шансе да ће преживети. У једном подкасту где је гостовао недавно, певач… »
"Издахнуо сам у болници, давали су ми 2% шансе да преживим": Језива исповест Дарка Лазића о стравичној несрећи

"Издахнуо сам у болници, давали су ми 2% шансе да преживим": Језива исповест Дарка Лазића о стравичној несрећи

Мондо 20.03.2025
Дарко Лазић дотакао се најгорег периода живота и открио до сада непознате детаље из болнице након што је доживео тешку саобраћајну несрећу. Певач Дарко Лазић преживео је стравичну саобраћајну несрећу 2018. године, а лекари су му… »
"Дали су ми 2 одсто шансе да преживим, у болници сам издахнуо": Дарко Лазић једва остао жив, сад изнео језиве детаље: "Ово је…

"Дали су ми 2 одсто шансе да преживим, у болници сам издахнуо": Дарко Лазић једва остао жив, сад изнео језиве детаље: "Ово је…

Блиц 20.03.2025
Певач Дарко Лазић 2018. године гледао је смрти у очи када је имао тешку саобраћајну незгоду, а сада се присетио рог најгорег тренутка у животу. Фолкер је том приликом задобио повреде главе, прелом бутне кости, прелом ребара и… »

Вести дана »