Povezane vesti

Izjava u stilu ergina atamana posle nove kazne: „Ja sam sponzor Evrolige!“

Izjava u stilu ergina atamana posle nove kazne: „Ja sam sponzor Evrolige!“

Hot sport 20.03.2025
Imao je šta da poruči rukovodstvu košarkaške evroelite! Trener Panatinaikosa, Ergin Ataman još jednom se našao na meti disciplinske komisije Evrolige. Ovaj put, kazna mu je izrečena zbog komentarisanja suđenja nakon dramatičnog poraza od… »
Ataman posle nove kazne: "Ja sam jedan od sponzora Evrolige, ali NBA spremno čeka, neka se plaše"

Ataman posle nove kazne: "Ja sam jedan od sponzora Evrolige, ali NBA spremno čeka, neka se plaše"

Sportske.net 20.03.2025
Trener šampiona Evrope Panatinaikosa Ergin Ataman dobio je još jednu kaznu od strane Evrolige, koja mu je zbog komentarisanja suđenja izrečena posle poraza od najvećeg rivala Olimpijakosa (76:74) u prošlom kolu elitnog takmičenja. Turski stručnjak… »
"Oni bi trebalo da nas se plaši, a ne da nas kažnjava": Ataman besan na odluku Evrolige (foto)

"Oni bi trebalo da nas se plaši, a ne da nas kažnjava": Ataman besan na odluku Evrolige (foto)

Večernje novosti 20.03.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman prokomentarisao je kaznu Evrolige posle derbija protiv Olimpijakosa u tom takmičenju. FOTO: FIBA.Basketball Evroliga je donela odluku o kaznama u ukupnom iznosu od 37.000 evra, a sankcije su izrečene klubu… »
Ataman: "Evroliga bi trebalo da se plaši - NBA čeka"

Ataman: "Evroliga bi trebalo da se plaši - NBA čeka"

B92 20.03.2025
Ergin Ataman, trener košarkaša Panatinaikosa, prokomentarisao je kaznu Evrolige posle derbija protiv Olimpijakosa u tom takmičenju. Evroliga je donela odluku o kaznama u ukupnom iznosu od 37.000 evra, a sankcije su izrečene klubu, kao i Kendriku Nanu… »
Oštra kazna Evrolige za Panatinaikos: Krivci su Nan, Ataman i Janakopulos

Oštra kazna Evrolige za Panatinaikos: Krivci su Nan, Ataman i Janakopulos

Nova 20.03.2025
Panatinaikos je oštro kažnjen od strane Evrolige nakon meča 29. kola elitnog takmičenja u kome su poraženi od Olimpijakosa u derbiju 76:74. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice Kazne su dobili Ergin… »
Evroliga ukorila srpskog sudiju, ali je Panatinaikos kažnjen jer je komentarisan njegov rad

Evroliga ukorila srpskog sudiju, ali je Panatinaikos kažnjen jer je komentarisan njegov rad

Sportske.net 20.03.2025
Košarkaški klub Panatinaikos dužan je da isplati 37.000 evra na ime kazni koje su izrečene predstavnicima njihovog tima nakon tužbe Olimpijakosa. Brojni gestovi posle poraza Panatinaikosa u dvorani "Mira i prijateljstva" uticali su na Olimpijakos da… »
Evroliga kaznila pao: Večiti derbi koštao „zelene“ i Atamana

Evroliga kaznila pao: Večiti derbi koštao „zelene“ i Atamana

Dnevnik 20.03.2025
Disciplinska komijsija Evrolige kaznila je Panatinaikos sa ukupno 37 hiljada evra zbog dešavanja za vreme i posle utakmice prvaka Evrope i Olimpijakosa koja je odigrana prošle nedelje. Olimpijakos je pobedio večitog rivala rezultatom 76:74, a u… »
Evroliga kaznila Atamana, Janakopulosa, Nana…

Evroliga kaznila Atamana, Janakopulosa, Nana…

Sport klub 20.03.2025
Disciplinska komisija Evrolige kaznila je u četvrtak Panatinaikos zbog svega što se dešavalo tokom i posle utakmice sa Olimpijakosom. Panatinaikos će ukupno platiti 37.000 evra. Prošle nedelje je u velikom grčkom derbiju u Evrologi Olimpijakos… »
Evroliga kaznila Panatinaikos

Evroliga kaznila Panatinaikos

Sportski žurnal 20.03.2025
Zeleni moraju da plate 37 hiljada evra. Disciplinska komijsija Evrolige kaznila je danas Panatinaikos sa ukupno 37 hiljada evra zbog dešavanja za vreme i posle utakmice prvaka Evrope i Olimpijakosa koja je odigrana prošle nedelje. Olimpijakos je pobedio… »
Bez milosti: Težak udarac za Panatinaikos, evo ko je sve kažnjen

Bez milosti: Težak udarac za Panatinaikos, evo ko je sve kažnjen

Večernje novosti 20.03.2025
Disciplinska komijsija Evrolige kaznila je Panatinaikos sa ukupno 37 hiljada evra zbog dešavanja za vreme i posle utakmice prvaka Evrope i Olimpijakosa koja je odigrana prošle nedelje. Foto: Profimedia Olimpijakos je pobedio večitog rivala rezultatom… »
"Udar" na Panatu: Evroliga kaznila Nana, Atamana i Janakopulosa!

"Udar" na Panatu: Evroliga kaznila Nana, Atamana i Janakopulosa!

B92 20.03.2025
Grčki derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa i dalje je glavna tema košarkaške javnosti, budući da su incidenti sa utakmice nastavili da odjekuju i nakon njenog završetka. Jedan od glavnih aktera skandala bio je Kendrik Nan, koji je nakon meča… »

Vesti dana »