Повезане вести

Изјава у стилу ергина атамана после нове казне: „Ја сам спонзор Евролиге!“

Изјава у стилу ергина атамана после нове казне: „Ја сам спонзор Евролиге!“

Хот спорт 20.03.2025
Имао је шта да поручи руководству кошаркашке евроелите! Тренер Панатинаикоса, Ергин Атаман још једном се нашао на мети дисциплинске комисије Евролиге. Овај пут, казна му је изречена због коментарисања суђења након драматичног… »
Атаман после нове казне: "Ја сам један од спонзора Евролиге, али НБА спремно чека, нека се плаше"

Атаман после нове казне: "Ја сам један од спонзора Евролиге, али НБА спремно чека, нека се плаше"

Спортске.нет 20.03.2025
Тренер шампиона Европе Панатинаикоса Ергин Атаман добио је још једну казну од стране Евролиге, која му је због коментарисања суђења изречена после пораза од највећег ривала Олимпијакоса (76:74) у прошлом колу елитног… »
"Они би требало да нас се плаши, а не да нас кажњава": Атаман бесан на одлуку Евролиге (фото)

"Они би требало да нас се плаши, а не да нас кажњава": Атаман бесан на одлуку Евролиге (фото)

Вечерње новости 20.03.2025
Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман прокоментарисао је казну Евролиге после дербија против Олимпијакоса у том такмичењу. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Евролига је донела одлуку о казнама у укупном износу од 37.000 евра, а… »
Атаман: "Евролига би требало да се плаши - НБА чека"

Атаман: "Евролига би требало да се плаши - НБА чека"

Б92 20.03.2025
Ергин Атаман, тренер кошаркаша Панатинаикоса, прокоментарисао је казну Евролиге после дербија против Олимпијакоса у том такмичењу. Евролига је донела одлуку о казнама у укупном износу од 37.000 евра, а санкције су изречене… »
Оштра казна Евролиге за Панатинаикос: Кривци су Нан, Атаман и Јанакопулос

Оштра казна Евролиге за Панатинаикос: Кривци су Нан, Атаман и Јанакопулос

Нова 20.03.2025
Панатинаикос је оштро кажњен од стране Евролиге након меча 29. кола елитног такмичења у коме су поражени од Олимпијакоса у дербију 76:74. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи бонус добродошлице Казне су… »
Евролига укорила српског судију, али је Панатинаикос кажњен јер је коментарисан његов рад

Евролига укорила српског судију, али је Панатинаикос кажњен јер је коментарисан његов рад

Спортске.нет 20.03.2025
Кошаркашки клуб Панатинаикос дужан је да исплати 37.000 евра на име казни које су изречене представницима њиховог тима након тужбе Олимпијакоса. Бројни гестови после пораза Панатинаикоса у дворани "Мира и пријатељства" утицали… »
Евролига казнила пао: Вечити дерби коштао „зелене“ и Атамана

Евролига казнила пао: Вечити дерби коштао „зелене“ и Атамана

Дневник 20.03.2025
Дисциплинска комијсија Евролиге казнила је Панатинаикос са укупно 37 хиљада евра због дешавања за време и после утакмице првака Европе и Олимпијакоса која је одиграна прошле недеље. Олимпијакос је победио вечитог ривала… »
Евролига казнила Атамана, Јанакопулоса, Нана…

Евролига казнила Атамана, Јанакопулоса, Нана…

Спорт клуб 20.03.2025
Дисциплинска комисија Евролиге казнила је у четвртак Панатинаикос због свега што се дешавало током и после утакмице са Олимпијакосом. Панатинаикос ће укупно платити 37.000 евра. Прошле недеље је у великом грчком дербију у… »
Евролига казнила Панатинаикос

Евролига казнила Панатинаикос

Спортски журнал 20.03.2025
Зелени морају да плате 37 хиљада евра. Дисциплинска комијсија Евролиге казнила је данас Панатинаикос са укупно 37 хиљада евра због дешавања за време и после утакмице првака Европе и Олимпијакоса која је одиграна прошле… »
Без милости: Тежак ударац за Панатинаикос, ево ко је све кажњен

Без милости: Тежак ударац за Панатинаикос, ево ко је све кажњен

Вечерње новости 20.03.2025
Дисциплинска комијсија Евролиге казнила је Панатинаикос са укупно 37 хиљада евра због дешавања за време и после утакмице првака Европе и Олимпијакоса која је одиграна прошле недеље. Фото: Профимедиа Олимпијакос је победио… »
"Удар" на Панату: Евролига казнила Нана, Атамана и Јанакопулоса!

"Удар" на Панату: Евролига казнила Нана, Атамана и Јанакопулоса!

Б92 20.03.2025
Грчки дерби између Олимпијакоса и Панатинаикоса и даље је главна тема кошаркашке јавности, будући да су инциденти са утакмице наставили да одјекују и након њеног завршетка. Један од главних актера скандала био је Кендрик Нан… »

Вести дана »