Повезане вести
Заклео се на гробу марине Туцаковић да ово више никада неће урадити: "Отишао сам на гробље и затворио очи, неко ме је мазио…
Курир 20.03.2025
Горан Ратковић Рале један је од најквалитетнијих композитора и аранжера у Србији. У каријери дугој 30 година нема певача који је популаран, а да није радио с њим. Списак је дугачак: Индира Радић, Стоја, Лепа Брена, Јана, Цеца… »
"Говорила ми је да ћу умрети од алкохола": Рале проговорио о односу са Марином Туцаковић, није био на њеној сахрани, а заклео…
Блиц 20.03.2025
Композитор Горан Ратковић Рале сарађивао је са многим звездама, а једном приликом говорио је о односу са покојном Марином Туцаковић. - За време короне кад се није нигде ишло, ја устанем ујутру и размишљам да ли да скувам кафу… »
"Марина ми је говорила да ћу умрети од алкохола": Рале се ујутру питао да ли да скува кафу или попије нешто
Мондо 20.03.2025
Композитор Горан Ратковић Рале, партнер Ане Николић, једном приликом је испричао да је престао да пије због Марине Туцаковић. Композитор Горан Ратковић Рале сарађивао је са многим звездама, а једном приликом говорио је о односу… »
Вести дана »
Кремљ: Руси заузели Мирноград и Гуљајпоље; да ли Зеленски има "план Б"
РТС пре 33 минутајош 70 повезаних
Звезда се таман мало одлепила, а Цедевита Олимпија одмах спремила одговор
Нова пре 8 минутајош 28 повезаних
Вучић: "Крајем марта отварање прве велике фабрике дронова у нашој земљи"
Блиц пре 33 минутајош 28 повезаних
Познато стање жене избодене у Београду: Мушкарац јој пришао с леђа, па јој задао убоде по глави
Б92 пре 1 сатјош 19 повезаних