Povezane vesti
Zakleo se na grobu marine Tucaković da ovo više nikada neće uraditi: "Otišao sam na groblje i zatvorio oči, neko me je…
Kurir 20.03.2025
Goran Ratković Rale jedan je od najkvalitetnijih kompozitora i aranžera u Srbiji. U karijeri dugoj 30 godina nema pevača koji je popularan, a da nije radio s njim. Spisak je dugačak: Indira Radić, Stoja, Lepa Brena, Jana, Ceca Ražnatović, Mina… »
"Govorila mi je da ću umreti od alkohola": Rale progovorio o odnosu sa Marinom Tucaković, nije bio na njenoj sahrani, a…
Blic 20.03.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale sarađivao je sa mnogim zvezdama, a jednom prilikom govorio je o odnosu sa pokojnom Marinom Tucaković. - Za vreme korone kad se nije nigde išlo, ja ustanem ujutru i razmišljam da li da skuvam kafu ili da popijem nešto… »
"Marina mi je govorila da ću umreti od alkohola": Rale se ujutru pitao da li da skuva kafu ili popije nešto
Mondo 20.03.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale, partner Ane Nikolić, jednom prilikom je ispričao da je prestao da pije zbog Marine Tucaković. Kompozitor Goran Ratković Rale sarađivao je sa mnogim zvezdama, a jednom prilikom govorio je o odnosu sa pokojnom Marinom… »
Vesti dana »

Studenti Pravnog u blokadi: Podrška napadnutoj profesorki, večeras protest u Beogradu
Radio 021 pre 50 minutajoš 16 povezanih

Savet za kulturu i informisanje traži stručno mišljenje povodom inicijative da se žrtvama pada nadstrešnice podigne spomenik
RTV pre 35 minutajoš 15 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Radio sto plus pre 10 minutajoš 12 povezanih