Povezane vesti
Đilas: Brnabić opet ništa nije shvatila, to bi bila Vlada svih koji žele da se vrati normalnost
N1 Info 20.03.2025
"Ana Brnabić opet ništa nije shvatila. Zato Vladu narodnog poverenja naziva 'Đilasovom vladom'. Ne bi to bila moja Vlada, niti Vlada bilo koga iz opozcije. To bila Vlada svih koji žele da se normalnost vrati u Srbiju, što znači da to ne bi bila ni… »
Odgovor Dragana Đilasa na tvrdnje Ane Brnabić o „Đilasovoj Vladi“
Serbian News Media 20.03.2025
Ana Brnabić opet ništa nije shvatila. Zato Vladu narodnog poverenja naziva „Đilasovom vladom“. Ne bi to bila moja Vlada, niti Vlada bilo koga iz opozcije. To bila Vlada svih koji žele da se normalnost vrati u Srbiju, što znači da to ne bi bila ni… »
Dragan Đilas odgovara Ani Brnabić o „Đilasovoj vladi“
Danas 20.03.2025
„Ana Brnabić opet ništa nije shvatila. Zato Vladu narodnog poverenja naziva „Đilasovom vladom“. Ne bi to bila moja Vlada, niti Vlada bilo koga iz opozcije. To bila Vlada svih koji žele da se normalnost vrati u Srbiju, što znači da to ne bi bila ni… »
Đilas: Ana Brnabić opet ništa nije shvatila, to bila Vlada svih koji žele da se vrati normalnost u Srbiju
Novi magazin 20.03.2025
"Ana Brnabić opet ništa nije shvatila. Zato Vladu narodnog poverenja naziva 'Đilasovom vladom'. Ne bi to bila moja Vlada, niti Vlada bilo koga iz opozcije. To bila Vlada svih koji žele da se normalnost vrati u Srbiju, što znači da to ne bi bila ni… »
Vesti dana »
Porodila se Anja Mit! Glumica objavila emotivnu fotografiju iz porodilišta i otkrile ime sina (foto)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Valić Nedeljković: Nepotpuni izbor Saveta REM-a je propust koji nije smeo da se dogodi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Crveno-beli žele da se vrate pobedama: Evo gde možete gledati direktan prenos meča Zvezda - Monako
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana