Povezane vesti

"Moji kanali su zauvek ugašeni": Oglasio se Baka Prase, ništa od povratka na Jutjub?

"Moji kanali su zauvek ugašeni": Oglasio se Baka Prase, ništa od povratka na Jutjub?

Mondo 20.03.2025
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baki Prasetu nedavno su obrisani svi kanali, a sada je otkrio nove detalje. Baka Prase je na Instagramu saopštio da je dobio informaciju da su mu kanali trajno obrisani, iako su se njegovi fanovi nadali da će mu… »
"Moji kanali su zauvek ugašeni" Baka Prase saopštio da nema povratka na Jutjub: Dobio sam informaciju... (foto)

"Moji kanali su zauvek ugašeni" Baka Prase saopštio da nema povratka na Jutjub: Dobio sam informaciju... (foto)

Kurir 20.03.2025
Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, nedavno su obrisani svi kanali na Jutjub platformi, a sada je podelio nove informacije o ovoj situaciji. On se oglasio na Instagramu i otkrio da su mu kanali, prema najnovijim saznanjima, trajno obrisani, iako su… »
"Ugašeni su zauvek!" Baka Prase se oglasio povodom svojih kanala na Jutjubu: "Dobio sam informaciju..."

"Ugašeni su zauvek!" Baka Prase se oglasio povodom svojih kanala na Jutjubu: "Dobio sam informaciju..."

Telegraf 20.03.2025
Preporučujemo. Popularnom jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, nedavno su obrisani svi kanali na Jutjub platformi, a sada je podelio nove informacije o ovoj situaciji. On se oglasio na Instagramu i otkrio da su mu kanali, prema najnovijim… »
"Moji kanali su zauvek ugašeni": Baka Prase saopštio da nema povratka na Jutjub nakon udara na njega (foto)

"Moji kanali su zauvek ugašeni": Baka Prase saopštio da nema povratka na Jutjub nakon udara na njega (foto)

Blic 20.03.2025
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baki Prasetu nedavno su obrisani svi kanali, a sada je otkrio nove detalje o toj situaciji. Naime, on je na Instagramu saopštio da je dobio informaciju da su mu kanali trajno obrisani, iako su se njegovi fanovi… »

Vesti dana »