Povezane vesti
"Trošila sam 3.000 € mesečno, a SAD mi treba 9.000 €..." Naša poznata pevačica šokirala izjavom: Udala bih se za nekog…
Kurir 20.03.2025
Pevačica Marina Visković otkrila je nedavno novosti iz privatnog života, ali i privatnog biznisa koji pokreće. Iako izgleda odlično, Marina ističe da je trenutno sebi dala oduška, pa pomenula i privatni biznis koji je pokrenula. - Frizuru više nemam… »
"Trošila sam 3.000 evra mesečno za život, a SAD mi treba 9.000 evra jer je sve poskupelo" Naša poznata pevačica bez ove sume…
Blic 20.03.2025
Pevačica Marina Visković otkrila je nedavno novosti iz privatnog života, ali i privatnog biznisa koji pokreće. Iako izgleda odlično, Marina ističe da je trenutno sebi dala oduška, pa pomenula i privatni biznis koji je pokrenula. - Frizuru više nemam… »
Vesti dana »
„Mislim da ćemo to dobiti, to smo se dogovorili“: Tramp otkrio detalje „razgovora“ sa Iranom
Danas pre 45 minutajoš 54 povezane
Tramp: Postigli smo dogovor oko glavnih tačaka, Iran neće imati nuklearno naoružanje
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 53 povezane
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je tukao jednog maloletnika, a drugom pretio
Politika pre 30 minutajoš 44 povezane
Milivojević: Vučić se sveti studentima Novog Pazara jer su pokazali da možemo zajedno da živimo
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih