Povezane vesti
Vučević: Vučić ima obavezu da iznese stav Srbije o političkoj situaciji u BiH
RTV 20.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević poručio je danas da je Srbija, kao pravni sledbenik SRJ, garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i da predsednik Aleksandar Vučić ima pravo i obavezu da iznese stav Srbije kada je u pitanju politička… »
Vučević: Vučić ima pravo i obavezu da iznese stav Srbije o političkoj situaciji u BiH
Euronews 20.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević poručio je danas da je Srbija, kao pravni sledbenik SRJ, garant Dejtonskog mirovnog sporazuma i da predsednik Aleksandar Vučić ima pravo i obavezu da iznese stav Srbije kada je u pitanju politička situacija… »
"Srbija nije samo potpisnica Dejtonskog sporazuma – mi smo njegov garant" Đurić oštro reagovao na izjavu Denisa Bećirovića…
Kurir 20.03.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić reagovao je na izjavu člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića. "U najoštrijem tonu odbacujem besmislene i zlonamerne optužbe Denisa Bećirovića. Srbija nije samo potpisnica Dejtonskog sporazuma – mi smo… »
Vesti dana »

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 27 minutajoš 1 povezana

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana