Povezane vesti
Tramp gasi Ministarstvo obrazovanja: Potpisao izvršnu uredbu, čeka se potez Kongresa
Blic 21.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp potpisao izvršnu naredbu za početak raspuštanja Ministarstvo obrazovanja u Beloj kući. On je ovaj potez povukao nakon otpuštanja više od 1.300 zaposlenih u sklopu njegovog plana za raspuštanje Ministarstva. - Nije me… »
Tramp potpisao izvršnu uredbu o zatvaranju ministarstva obrazovanja SAD
NIN 21.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp u četvrtak je potpisao izvršnu uredbu o raspuštanju ministarstva obrazovanja te zemlje, javio je CNN. Izvršnom uredbom se nalaže ministarki obrazovanja Lindi Mekmejon da "preduzme sve neophodne korake da se olakša… »
Tramp potpisao uredbu: Ukinuto Ministarstvo obrazovanja
Pravda 21.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je izvršnu uredbu o raspuštanju američkog Ministarstva obrazovanja. Uredbom se nalaže ministarki za obrazovanja Lindi Mekmejon da "preduzme sve neophodne korake kako bi se olakšalo zatvaranje Ministarstva… »
Tramp raspušta ministarstvo obrazovanja: Potpisao izvršnu uredbu, čeka se potvrda Kongresa
Kurir 21.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je izvršnu naredbu za početak raspuštanja Ministarstva obrazovanja u Beloj kući. On je ovaj potez povukao posle otpuštanja više od 1.300 zaposlenih u sklopu njegovog plana za raspuštanje Ministarstva. - Nije me… »
Tramp potpisao izvršnu uredbu o zatvaranju ministarstva obrazovanja
Euronews 21.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp danas je potpisao izvršnu uredbu o raspuštanju ministarstva obrazovanja te zemlje, javlja CNN. Izvršnom uredbom se nalaže ministarki obrazovanja Lindi Mekmejon da "preduzme sve neophodne korake da se olakša zatvaranje… »
Vesti dana »

FOTO MUP o vezi Aleksandra Vučića i Filipa Koraća: Apsolutno netačni navodi Marinike Tepić
Radio 021 pre 52 minutajoš 32 povezane

Mladić koji je branio građane od napadača za vreme koncerta u Futogu pristao na godinu dana kućnog pritvora (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 15 povezanih