Povezane vesti
Zašto su se posvađale Sara Jo i Nevena Božović? Godinama ne razgovaraju zbog jednog dečka
Nova 21.03.2025
Pevačice su zajedno otpočele muzičku karijeru u takmičenju "Prvi glas Srbije", nakon čega su osnovale bend "Moje 3". Sara Jovanović, Nevena Božović i Mirna Radulović su te 2013. godine predstavljale Srbiju na Evroviziji sa pesmom „Ljubav je svuda“, a… »
Zbog ovog proslavljenog sportiste su se posvađale! Sara Jo i Nevena Božović godinama ne pričaju, sve je odrađeno na potpuno…
Kurir 21.03.2025
Mlada pevačica Sara Jovanović rešila je nedavno da otkrije pravi razlog zbog kog više ne razgovara sa nekada veoma bliskom drugaricom i koleginicom Nevenom Božović, sa kojom je bila u grupi "Moje 3", a obe su bile zapažene tokom muzičkog takmičenja u… »
Zgodan do bola! Zbog ovog našeg poznatog sportiste su se posvađale Sara Jo i Nevena Božović: "Bilo mi je grozno kad sam…
Blic 21.03.2025
Mlada pevačica Sara Jovanović rešila je nedavno da otkrije pravi razlog zbog kog više ne razgovara sa nekada veoma bliskom drugaricom i koleginicom, Nevenom Božović, sa kojom je bila u grupi "Moje 3", a obe su bile zapažene tokom muzičkog takmičenja u… »
Vesti dana »

Velika Britanija ima poruku za Izrael Neočekivana reakcija iz Londona
Alo pre 9 minutajoš 28 povezanih

Upozorenje RHMZ-a za celo područje Srbije: Temperatura i 38 stepeni, problemi na rekama
N1 Info pre 9 minutajoš 26 povezanih

Ovo je motiv ubistva bračnog para: Ranko je bio zaljubljen u Nedeljku, patio je za njom 20 godina, pa joj presudio u gostima
Kurir pre 34 minutajoš 16 povezanih