Повезане вести

Брони: Чујем шта људи причају, као да сам ј***** робот

Брони: Чујем шта људи причају, као да сам ј***** робот

Спорт клуб 21.03.2025
Брони Џејмс ноћас је постигао највише поена у једној утакмици НБА у каријери, али није било довољно да би Лејкерси победили. Он је у поразу своје екипе од Милвоки Бакса убацио 17 поена и био уједно најефикаснији кошаркаш екипе… »
Брони Џејмс о критикама: "Као да сам је*ени робот"

Брони Џејмс о критикама: "Као да сам је*ени робот"

Б92 21.03.2025
Син Леброна Џејмса - Брони се осврнуо на критичке коментаре на његов рачун. Брони је од доласка у НБА лигу често на мети критика навијача који мисле да није дорастао за најјачу лигу на свету. Он је ове сезоне драфтован као 55… »
Брони био најбољи играч Лејкерса! ВИДЕО

Брони био најбољи играч Лејкерса! ВИДЕО

Б92 21.03.2025
Лос Анђелес Лејкерси нису успели да без Луке Дончића и Леброна Џејмса парирају Милвоки Баксима који су били убедљиви - 118:89. Тим у којем смо гледали Јаниса Адетокумба, који је био најефикаснији са 28 поена (9/15 из игре) уз… »
Брони Џејмс није "преко везе" у НБА лиги: Погледајте рекорд каријере Леброновог сина

Брони Џејмс није "преко везе" у НБА лиги: Погледајте рекорд каријере Леброновог сина

Мондо 21.03.2025
Син Леброна Џејмса оправдао улогу тренера Џеј-Џеј Редика док су тројица најбољих одмарали. Леброн Џејмс није био у саставу Лос Анђелес Лејкерса за меч против Милвоки Бакса, на којем су доживели убедљив пораз, али је из… »
Дончић није играо због повреде, Лејкерси поражени од Милвокија

Дончић није играо због повреде, Лејкерси поражени од Милвокија

Еуроневс 21.03.2025
Без Луке Дончића и од раније повређеног Леброна Џејмса Лејкерси нису ни бледа сенка тима који с лакоћом преслишава ривале када је поменути тандем на паркету. Пред домаћим навијачима Лејкерси су поражени од Милвокија 89:118. Већ… »
Брони би да буде као отац, Милвоки ипак лако са Лејкерсима

Брони би да буде као отац, Милвоки ипак лако са Лејкерсима

Спорт клуб 21.03.2025
Брони Џејмс одиграо је утакмицу каријере у НБА, али то ни близу није било довољно да би Лејкерси славили. Лос Анђелес Лејкерси су без Луке Дончића и Леброна Џејмса лако изгубили од Милвоки Бакса резултатом 89:118 (19:34… »
Лејкерси одмарали тројицу најбољих играча: Завршило се понижавајуће, а профитирао Денвер

Лејкерси одмарали тројицу најбољих играча: Завршило се понижавајуће, а профитирао Денвер

Мондо 21.03.2025
Лос Анђелес Лејкерси без тројице најбољих играча нису могли да шокирају Милвоки, а то је добра вест за Денвер. Кошаркаши Милвокија убедљиво су савладали Лејкерсе у веома важном окршају за изглед табеле НБА лиге, а овај резултат… »

Вести дана »