Povezane vesti

Broni: Čujem šta ljudi pričaju, kao da sam j***** robot

Broni: Čujem šta ljudi pričaju, kao da sam j***** robot

Sport klub 21.03.2025
Broni Džejms noćas je postigao najviše poena u jednoj utakmici NBA u karijeri, ali nije bilo dovoljno da bi Lejkersi pobedili. On je u porazu svoje ekipe od Milvoki Baksa ubacio 17 poena i bio ujedno najefikasniji košarkaš ekipe. Ipak, zasmetalo mu je… »
Broni Džejms o kritikama: "Kao da sam je*eni robot"

Broni Džejms o kritikama: "Kao da sam je*eni robot"

B92 21.03.2025
Sin Lebrona Džejmsa - Broni se osvrnuo na kritičke komentare na njegov račun. Broni je od dolaska u NBA ligu često na meti kritika navijača koji misle da nije dorastao za najjaču ligu na svetu. On je ove sezone draftovan kao 55. pik na NBA draftu od… »
Broni bio najbolji igrač Lejkersa! VIDEO

Broni bio najbolji igrač Lejkersa! VIDEO

B92 21.03.2025
Los Anđeles Lejkersi nisu uspeli da bez Luke Dončića i Lebrona Džejmsa pariraju Milvoki Baksima koji su bili ubedljivi - 118:89. Tim u kojem smo gledali Janisa Adetokumba, koji je bio najefikasniji sa 28 poena (9/15 iz igre) uz sedam skokova. Pored Grka… »
Broni Džejms nije "preko veze" u NBA ligi: Pogledajte rekord karijere Lebronovog sina

Broni Džejms nije "preko veze" u NBA ligi: Pogledajte rekord karijere Lebronovog sina

Mondo 21.03.2025
Sin Lebrona Džejmsa opravdao ulogu trenera Džej-Džej Redika dok su trojica najboljih odmarali. Lebron Džejms nije bio u sastavu Los Anđeles Lejkersa za meč protiv Milvoki Baksa, na kojem su doživeli ubedljiv poraz, ali je iz prvog reda mogao da gleda meč… »
Dončić nije igrao zbog povrede, Lejkersi poraženi od Milvokija

Dončić nije igrao zbog povrede, Lejkersi poraženi od Milvokija

Euronews 21.03.2025
Bez Luke Dončića i od ranije povređenog Lebrona Džejmsa Lejkersi nisu ni bleda senka tima koji s lakoćom preslišava rivale kada je pomenuti tandem na parketu. Pred domaćim navijačima Lejkersi su poraženi od Milvokija 89:118. Već u prvoj četvrtini bilo je… »
Broni bi da bude kao otac, Milvoki ipak lako sa Lejkersima

Broni bi da bude kao otac, Milvoki ipak lako sa Lejkersima

Sport klub 21.03.2025
Broni Džejms odigrao je utakmicu karijere u NBA, ali to ni blizu nije bilo dovoljno da bi Lejkersi slavili. Los Anđeles Lejkersi su bez Luke Dončića i Lebrona Džejmsa lako izgubili od Milvoki Baksa rezultatom 89:118 (19:34, 27:23, 23:34, 20:27). Ipak… »
Lejkersi odmarali trojicu najboljih igrača: Završilo se ponižavajuće, a profitirao Denver

Lejkersi odmarali trojicu najboljih igrača: Završilo se ponižavajuće, a profitirao Denver

Mondo 21.03.2025
Los Anđeles Lejkersi bez trojice najboljih igrača nisu mogli da šokiraju Milvoki, a to je dobra vest za Denver. Košarkaši Milvokija ubedljivo su savladali Lejkerse u veoma važnom okršaju za izgled tabele NBA lige, a ovaj rezultat nije iznenađenje kada se… »

Vesti dana »