Povezane vesti
(Video) Ovako nas varaju! Evo na čega treba da obratite pažnju pri kupovini polovnjaka popravke papreno koštaju
Dnevnik 21.03.2025
Prema carVertikal-u, najvećoj evropskoj kompaniji za prikupljanje podataka o polovnim automobilima, sama prevara sa brojačem kilometara košta kupce u Evropi milijarde evra. S obzirom da većina Hrvata uglavnom kupuje polovne automobile, jedan korisnik… »
Ovo je možda i najčešći problem kod kupovine polovnjaka
Kamatica 21.03.2025
S obzirom da većina Hrvata uglavnom kupuje polovne automobile, jedan korisnik popularne društvene mreže Redit zatražio je savet o kupovini polovnjaka. – Uskoro planiram da kupim auto do sedam hiljada evra. Gledao sam VV Golf 7 1.6 TDI karavan i BMV… »
Na ove stvari pazite kad kupujete polovnjake! Prodavci ih svima podmetnu, nemojte da vas popravke papreno koštaju
Kurir 21.03.2025
S obzirom da većina Hrvata uglavnom kupuje polovne automobile, jedan korisnik popularne društvene mreže Redit zatražio je savet o kupovini polovnjaka. – Uskoro planiram da kupim auto do sedam hiljada evra. Gledao sam VV Golf 7 1.6 TDI karavan i BMV… »
Sajam novih automobila traje, ali mnogi ipak planiraju kupovinu polovnjaka: Pazite, ovo je mnogo bitnije od brojke na satu
Blic 21.03.2025
Prema carVertical-u, najvećoj evropskoj kompaniji za prikupljanje podataka o polovnih automobila, sama prevara sa brojačem kilometara košta kupce u Evropi milijarde evra. S obzirom da većina ljudi u regionu uglavnom kupuje polovne automobile, jedan… »
Vesti dana »

Brnabić: "Mi ćemo naš litijum iskoristiti za bogatstvo naših ljudi"
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

Eu odlučila: „Jadar“ projekat kompanije Rio Tinto proglašen strateškim projektom, evo kakvi su dalji koraci
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih

Studenti u blokadi i građani krenuli do zgrade Predsedništva u znak podrške napadnutom kolegi
Novi magazin pre 6 minutajoš 11 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na skup ispred Predsedništva: Napad na jednog od nas je napad na sve nas
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih

Policija spavala četiri dana: Nasilni ćaci uhapšen tek kad je postao viralan
Vreme pre 6 satijoš 17 povezanih