Повезане вести

Убица је чекао у грмљу, имао је фантомку и црни кожни мантил! Отежано је ходао: Камере снимиле особу која је бејзболком…

Убица је чекао у грмљу, имао је фантомку и црни кожни мантил! Отежано је ходао: Камере снимиле особу која је бејзболком…

Курир 21.03.2025
Убицу Владана Ценића (52) из села Тешица код Алексинца снимиле су камере са објеката који се налазе у близини места злочина, сазнаје Курир! Према речима нашег извора, на снимцима се види како мушкарац сакривен у грмљу чека да се… »
Језиво убиство у Алексинцу: Мушкарац брутално претучен бејзбол палицом, преминуо после 10 дана борбе за живот!

Језиво убиство у Алексинцу: Мушкарац брутално претучен бејзбол палицом, преминуо после 10 дана борбе за живот!

Блиц 21.03.2025
Влада Ц.(52) из Тешице, преминуо је у УКЦ НИШ од повреда пребијања бејзбол палицом које му је 12. марта нанео непознати нападач. Он је превезен у Алексиначку болницу па у УКЦ Ниш где је подлегао повредама. Напад се догодио… »
Појавио се снимак убице Владана Ценића: "Чекао га је у грму, имао фантомку на глави и отежано је ходао"

Појавио се снимак убице Владана Ценића: "Чекао га је у грму, имао фантомку на глави и отежано је ходао"

Мондо 21.03.2025
Владан Ценић (52) из Тешице брутално је убијен испред породичне куће. Камере са околних објеката снимиле су маскираног убицу који је пред кућом 12. марта претукао Владана Ценића (52) из Тешице, који је преминуо четири дана… »
Постоји снимак осумњиченог за убиство Владана Ценића из Тешице: На себи имао црни мантил, искочио из грмља

Постоји снимак осумњиченог за убиство Владана Ценића из Тешице: На себи имао црни мантил, искочио из грмља

Телеграф 21.03.2025
Препоручујемо. Особа која је алармирала новинаре поводом убиства Владана Ценића (52) уз Тешице, тврди да постоји снимак извршиоца који може допринети његовој идентификацији јер су регистроване специфичне особине у његовом ходу… »
Ударао га је пред кућом палицом по глави, целог га је изубијао, остала сам без срца и душе: Јецаји мајке брутално убијеног…

Ударао га је пред кућом палицом по глави, целог га је изубијао, остала сам без срца и душе: Јецаји мајке брутално убијеног…

Курир 21.03.2025
Владан Ценић (52) из алексиначког села Тешица, који је брутално претучен 12. марта испред своје куће, сахрањен је у среду. Њега је, како Курир сазнаје, бејзбол палицом претукао непознати нападач маскиран фантомком који је после… »
„Неко је наишао и ударио га је палицом у главу“: Потресне речи мајке Владана ког је маскирани нападач насмрт претукао испред…

„Неко је наишао и ударио га је палицом у главу“: Потресне речи мајке Владана ког је маскирани нападач насмрт претукао испред…

Нова 21.03.2025
Владан Ценић (52) подлегао је повредама који му је нападач маскиран фантомком нанео 12. марта, а његова мајка у изјави за Нова.рс објашњава да се све одиграло испред њихове породичне куће. „Ја сам била у кући, спавала сам… »
"Неко га је пребио у дворишту, остала сам без срца и душе": Огласила се мајка Владана ког је убио маскирани нападач

"Неко га је пребио у дворишту, остала сам без срца и душе": Огласила се мајка Владана ког је убио маскирани нападач

Мондо 21.03.2025
Огласила се мајка Владана Ц. ког је убио маскирани нападач код Алексинца. Педесетдвогодишњи Владан Ц. из Тешица код Алексинца убијен је на подмукао начин, а његова породица не може ни да предпостави ко је починилац. Он је, како… »
"Ударао га је палицом у главу да га убије": Неутешна мајка Владана који је брутално претучен бејзбол палицом: "Само онај горе…

"Ударао га је палицом у главу да га убије": Неутешна мајка Владана који је брутално претучен бејзбол палицом: "Само онај горе…

Блиц 21.03.2025
"Нико не зна шта се десило. Владан је дошао кући пред капију и ту га је неко убио са палицом. Мени је Владан рекао док је био у болници да је нападач гледао само у главу да га удара", прича за "Блиц" Славица Ценић, неутешна мајка… »
Ово је Владан (52) ког је маскирани нападач претукао палицом: Преминуо после 5 дана борбе за живот, за убицом се трага

Ово је Владан (52) ког је маскирани нападач претукао палицом: Преминуо после 5 дана борбе за живот, за убицом се трага

Мондо 21.03.2025
Владан је преминуо након пет дана борбе за живот након што је брутално претучен. Владан Ц. (52) из алексиначког села Тешица, који је брутално претучен 12. марта испред своје куће, сахрањен је у среду. Како Курир сазнаје, њега… »
Ово је владан који је претучен насмрт код Алексинца: Полиција данима трага за нападачем са фантомком који му је направио…

Ово је владан који је претучен насмрт код Алексинца: Полиција данима трага за нападачем са фантомком који му је направио…

Курир 21.03.2025
Владан Ценић (52) из алексиначког села Тешица, који је брутално претучен 12. марта испред своје куће, сахрањен је у среду. Како Курир сазнаје, њега је још увек непознати нападач, како се сумња маскиран фантомком, тукао бејзбол… »
Брутално убиство у селу Тешица код Алексинца: Претучен бејзбол палицом, преминуо после неколико дана у болници!

Брутално убиство у селу Тешица код Алексинца: Претучен бејзбол палицом, преминуо после неколико дана у болници!

Глас југа 21.03.2025
В.Ц. је након пребијања прво транспортован у општу болницу у Алексинцу, а затим је хитно пребачен у УКЦ Ниш због тежине повреда. Упркос напорима лекара, повреде су биле превише озбиљне, те је мушкарац преминуо од последица… »
"Ударио га је на прагу у главу, остала сам без срца и душе": Јецај Славице, мајке убијеног Владана у Алексинцу

"Ударио га је на прагу у главу, остала сам без срца и душе": Јецај Славице, мајке убијеног Владана у Алексинцу

Телеграф 21.03.2025
"Ја сам спавала, он је дошао из Алексинца, неко је наишао и ударио га палицом по глави када је изашао из кола. После не знам... ухватио га је за ноге и он је пао. Дошао је кући сав пребијен. Звао је друга да га одвезе у болницу… »
Ово је Владан који је брутално убијен у Алексинцу! Маскирани мушкарац га претукао палицом, у бекству је 9 дана

Ово је Владан који је брутално убијен у Алексинцу! Маскирани мушкарац га претукао палицом, у бекству је 9 дана

Телеграф 21.03.2025
Препоручујемо. Владан Ценић (52) из алексиначког села Тешица преминуо је после 4 дана борбе за живот у нишком УКЦ од последица повреда које је задобио 12. марта а које му је палицом нанео маскирани нападач за којим полиција… »
Ово је владан (52) који је убијен бејзбол палицом: Напала га непозната особа са фантомком испред куће: Преминуо после 10 дана…

Ово је владан (52) који је убијен бејзбол палицом: Напала га непозната особа са фантомком испред куће: Преминуо после 10 дана…

Блиц 21.03.2025
Владан Ценић (52) из Тешице, борио се 10 дана за живот у УКЦ Ниш након што је 12. марта брутално претучен бејзбол палицом у Тешници код Алексинца. Несрећни човек претучен је брутално испред своје породичне куће од стране… »
Убиство у Алексинцу: Нападач са фантомком бејзбол палицом претукао мушкарца, па побегао

Убиство у Алексинцу: Нападач са фантомком бејзбол палицом претукао мушкарца, па побегао

Курир 21.03.2025
У селу Тешица код Алексинца је 12. марта пребијен мушкарац В.Ц. након чега је преминуо у Универзитетско клиничком центру, сазнаје Курир. Полиција је потврдила да је преминуо 16. марта. - Добили смо пријаву да је претучен… »
Алексинчанин на смрт претучен: Палицом га убио нападач с фантомком

Алексинчанин на смрт претучен: Палицом га убио нападач с фантомком

Нова 21.03.2025
В.Ц. (52) из алексиначког села Тешица преминуо је у нишком УКЦ од последица повреда које је задобио 12. марта а које му је палицом нанео маскирани нападач за којим полиција интензивно трага. Како сазнајемо, он је том приликом… »
Убиство у Алексинцу Маскирани нападач са бејзбол палицом претукао човека и побегао

Убиство у Алексинцу Маскирани нападач са бејзбол палицом претукао човека и побегао

Дневник 21.03.2025
Влада Ц. (52) из алексиначког села Тешица преминуо је у нишком УКЦ од последица повреда које је задобио 12. марта, а које му је палицом нанео маскирани нападач. Он је задобио вишеструке повреде којима је подлегао 16. марта… »
Убиство код Алексинца: Маскирани нападач ког тражи полиција претукао мушарца, подлегао повредама

Убиство код Алексинца: Маскирани нападач ког тражи полиција претукао мушарца, подлегао повредама

Мондо 21.03.2025
Преминуо је мушкарац код Алексинца који је претучен 12. марта. В.Ц. (52) из алексиначког села Тешица преминуо је у нишком УКЦ од последица повреда које је задобио 12. марта, а које му је палицом нанео маскирани нападач за којим… »
Језиво убиство у Алексинцу: Злочинац у бекству

Језиво убиство у Алексинцу: Злочинац у бекству

Телеграф 21.03.2025
Препоручујемо. В.Ц. (52) из алексиначког села Тешица преминуо је у нишком УКЦ од последица повреда које је задобио 12. марта а које му је палицом нанео маскирани нападач за којим полиција интензивно трага. Како сазнајемо, он је… »

Вести дана »