Povezane vesti

"Mesečno mi treba 3.000 € da preživim" Folker progovorio o finansijama, žena kolege tek šokirala: Jedino ako se greje na…

"Mesečno mi treba 3.000 € da preživim" Folker progovorio o finansijama, žena kolege tek šokirala: Jedino ako se greje na…

Kurir 21.03.2025
Miroslav Ilić jednom prilikom otkrio je otkrio koliko mu je potrebno za osnovne potrebštine tokom meseca. - Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako… »
"Treba mi: 3.000 evra mesečno da bi mogao da preživim" Folker progovorio o finansijama - žena njegovog kolege ga presekla: "To…

"Treba mi: 3.000 evra mesečno da bi mogao da preživim" Folker progovorio o finansijama - žena njegovog kolege ga presekla: "To…

Blic 21.03.2025
Naš poznati folker, Miroslav Ilić, jednom prilikom otkrio je otkrio koliko mu je potrebno za osnovne potrebštine tokom meseca. - Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno… »

Vesti dana »