Povezane vesti
Plenković: Sledi ozbiljnija rasprava Evropskog saveta o zbivanjima na jugoistoku Evrope
Euronews 21.03.2025
Hrvatski premijer Andrej Plenković kaže da je čelnicima država članica Evropske unije signalizirao da naredni sastanak Evropskog saveta treba posvetiti ozbiljnoj raspravi o zbivanjima na jugoistoku Evrope. "Signalizirao sam svojim kolegama da na idućem… »
Košta: Ne možemo da budemo blokirani zbog Mađarske
Vesti online 21.03.2025
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta izjavio je, nakon što mađarski premijer Viktor Orban nije podržao tekst lidera EU o Ukrajini, da razlike treba poštovati, ali da Evropski savet ne može da bude blokiran zbog drugačijeg mišljenja Budimpešte. Košta… »
Mađarska sprečila predlog zaključaka Evropskog saveta o Srbiji
Radio 021 21.03.2025
Zvanična Budimpešta se još jednom pokazala kao zaštitnik interesa Beograda i Banjaluke u Briselu. Kako saznaje hrvatski Večernji list od dvoje upućenih evropskih diplomata, Hrvatska je pokušala da u tekst zaključaka Evropskog saveta uvrsti formulaciju o… »
Košta: Ne možemo da budemo blokirani zbog drugačijeg mišljenja Mađarske
NIN 21.03.2025
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta izjavio je, nakon što mađarski premijer Viktor Orban nije podržao tekst lidera EU o Ukrajini, da razlike treba poštovati, ali da Evropski savet ne može da bude blokiran zbog drugačijeg mišljenja Budimpešte. Košta… »
EU lideri sledećeg meseca raspravljaju o situaciji u Srbiji i BiH: Plenković insistira na ozbiljnoj debati
Nova 21.03.2025
Čelnici država članica Evropske unije održaće na svom sledećem sastanku ozbiljnu raspravu o zbivanjima u jugoistočnoj Evropi, izjavio je hrvatski premijer Andrej Plenković. “Signalizirao sam svojim kolegama da na idućem sastanku Evropskog saveta moramo… »
Večernji: Mađarska sprečila hrvatski predlog zaključaka Evropskog saveta o Srbiji
N1 Info 21.03.2025
„Odlučio sam da iskoristim ovo Evropski savet kako bih skrenuo pažnju na stabilnost, pre svega u BiH, i na situaciju u Srbiji, te da pokušam da privučem pažnju lidera“, rekao je premijer Andrej Plenković. Zvanična Budimpešta se još jednom pokazala kao… »
EU o Srbiji i BIH u aprilu
Danas 21.03.2025
Čelnici država članica Evropske unije održaće na svom sledećem sastanku ozbiljnu raspravu o zbivanjima u jugoistočnoj Europi, izjavio je hrvatski premijer Andrej Plenković. “Signalizirao sam svojim kolegama da na idućem sastanku Evropskog saveta moramo… »
Vesti dana »
Helsinški odbor: Sahrana Ratka Mladića poslužila za slanje poruke da su Srbija i RS jedno
Beta pre 35 minutajoš 43 povezane
I danas topao dan, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 20 povezanih
Kanada uzvratila Trampu: Nove carine na američku robu vrednu 20 milijardi dolara
Bonitet pre 3 satajoš 16 povezanih