Povezane vesti
Sudanska vojska nakon dve godine brutalnog rata zauzela predsedničku palatu VIDEO
Nova 21.03.2025
Sudanska vojska ponovo je zauzela predsedničku palatu u Kartumu, tvrde vojni oficiri. Palatu su dve godine kontrolisale paravojne Snage za brzu podršku (RSF). Video snimci i fotografije objavljene na društvenim mrežama pokazuju vojnike kako mašu oružjem… »
Bitka za kartum je završena! Sudanska vojska posle 2 godine brutalnog rata zauzela predsedničku palatu! Slavlje na svakom…
Kurir 21.03.2025
Sudanska vojska ponovno je zauzela predsedničku palatu u Kartumu, tvrde oficiri. Palatu su dve godine kontrolisale paravojne Snage za brzu podršku (RSF). Video zapisi i fotografije objavljene na društvenim mrežama pokazuju vojnike kako mašu oružjem… »
Sudanska vojska nakon dvije godine rata zauzela predsjedničku palatu
Slobodna Evropa 21.03.2025
Sudanska vojska ponovno je zauzela predsjedničku palatu u Khartoumu, tvrde vojni časnici. Palatu su dvije godine kontrolirale paravojne Snage za brzu podršku (RSF). Videozapis i fotografije objavljene na društvenim mrežama pokazuju vojnike kako mašu… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 22 minutajoš 26 povezanih

U Srbiji u aprilu izdato 14,9 odsto manje građevinskih dozvola nego ranije
Jugmedia pre 57 minutajoš 12 povezanih

Fon der Lajen izraelskom premijeru: Diplomatija najbolje rešenje sukoba sa Iranom
N1 Info pre 22 minutajoš 17 povezanih

Ko je Blejz Metreveli? Prvi put u istoriji britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena
Euronews pre 3 satajoš 15 povezanih