Povezane vesti

Vučić u topličkom okrugu: Pozvaćemo ljude u Srbiji da se mirnim i demokratskim putem suprotstavimo nasilju! Mi drugačije…

Vučić u topličkom okrugu: Pozvaćemo ljude u Srbiji da se mirnim i demokratskim putem suprotstavimo nasilju! Mi drugačije…

Kurir 21.03.2025
Od najnovijeg Hronološki Predsednik Vučić obraća se okupljenima u Domu kulture u Žitorađi. "Znam deo vaših problema i deo onoga što moramo da uradimo kroz programe 'Čista Srbija' od kanalizacije i vodovoda, do osnovne škole ovde i u Pekovcu"… »
Predsednik u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu, u Žitorađi razgovara sa građanima: Siguran sam da će fakulteti…

Predsednik u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu, u Žitorađi razgovara sa građanima: Siguran sam da će fakulteti…

RTV 21.03.2025
BLACE, PROKUPLJE,ŽITORAĐA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu nastavio je u Žitorađi, gde u Domu kulture razgovora sa građanima. Tamo ga je dočekao veliki broj građana, a razgovoru prisustvuju i ministri u… »
Predsednik Srbije na tribini u Žitorađi: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu

Predsednik Srbije na tribini u Žitorađi: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu

Telegraf 21.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu nastavio je u Žitorađi, gde je u Domu kulture razgovarao sa građanima. Tamo ga je dočekao veliki broj građana, a razgovoru su prisustvovali i ministri u… »
"Od izuzetnog značaja" Vučić obišao firmu Midi organik u Donjim Grgurama: Strašno je važno da ulažemo u ovakve stvari -…

"Od izuzetnog značaja" Vučić obišao firmu Midi organik u Donjim Grgurama: Strašno je važno da ulažemo u ovakve stvari -…

Kurir 21.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je firmu “Midi organik” u Donjim Grgurama i razgovarao sa građanima opštine Blace, tokom obilaska Topličkog okruga. Od izuzetnog značaja je ono što firma „Midi organik“ radi u oblasti… »
Premijer Vučević iz Niša: Oni koji čine nasilje će morati da odgovaraju politički, a neki i krivično

Premijer Vučević iz Niša: Oni koji čine nasilje će morati da odgovaraju politički, a neki i krivično

Kurir 21.03.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević obratio se građanima Srbije iz Niša. Vučević je objasnio razlog otkazivanja tribine na početku obraćanja. - Pre 6-7 dana mi smo zakazali razgovor sa građanima Niša. Hteli smo da čujemo… »
Da li će predsednik videti zagađenje iz rudnika Lece

Da li će predsednik videti zagađenje iz rudnika Lece

N1 Info 21.03.2025
Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu. Obilazi Donje Grgure, Maričiće, Beloljin i Žitorađu. Naselje Lece, u opštini Medveđa, gde se u reku izliva jalovina od istoimenog rudnika - nije na najavljenoj mapi… »
Vučić u Žitorađi: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu

Vučić u Žitorađi: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu

RTS 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u dvodnevnoj poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu. Prilikom obilaska kompanije "Midi organik", koja se nalazi u selu Donje Grgure u opštini Blace, Vučić je pručio da se mora ulagati u preradu voća kao i u… »
Vučić sutra nastavlja posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu

Vučić sutra nastavlja posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu

Telegraf 21.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Predsednik Vučić će u 9 sati u Bojniku obići fabriku za preradu voća… »
Vučić: Večeras u Nišu pokušavaju da spreče tribinu SNS, da li su to oni koji hoće da uče druge o demokratiji?

Vučić: Večeras u Nišu pokušavaju da spreče tribinu SNS, da li su to oni koji hoće da uče druge o demokratiji?

Euronews 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da večeras u Nišu pokušavaju da spreče održavanje tribine SNS i zapitao da li su to oni isti koji uče druge o demokratiji. "Četiri meseca slušamo o neophodnosti dijaloga, četiri meseca beže od… »
Kakva je ovo vučićeva poruka? Vratiće se oni na fakultete brže nego što misle

Kakva je ovo vučićeva poruka? Vratiće se oni na fakultete brže nego što misle

Pravda 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je očekivanje da će nastava na fakultetima, kako je rekao, početi brže nego što misle oni koji je blokiraju, ali malo kasnije nego što je on očekivao i naglasio da je siguran da će to biti u aprilu, jer… »
"Do skorog viđenja u Beogradu" Vučić poručio: Mirnim i demokratskim putem borićemo se za našu zemlju! Pozivam sve da…

"Do skorog viđenja u Beogradu" Vučić poručio: Mirnim i demokratskim putem borićemo se za našu zemlju! Pozivam sve da…

Kurir 21.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa građanima Žitorađe, tokom obilaska Topličkog okruga. - Znam deo vaših problema i onoga šta moramo da uradimo u Topličkom okrugu, od kanalizacije, preko vodovoda, do osnovnih škola… »
Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi sa radom u aprilu

N1 Info 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je siguran da će fakulteti u aprilu početi sa radom. On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i… »

Beta 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je siguran da će fakulteti u aprilu početi sa radom. On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i… »
Vučić: Večeras u Nišu pokušavaju da spreče tribinu SNS, da li je to demokratija?

Vučić: Večeras u Nišu pokušavaju da spreče tribinu SNS, da li je to demokratija?

Blic 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da večeras u Nišu pokušavaju da spreče održavanje tribine SNS na kojoj treba da učestvuju i Miloš Vučević i Ana Brnabić i zapitao da li su to oni isti koji uče druge o demokratiji. - Četiri… »
"Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu": Vučić u Žitorađi: Desiće se brže nego što oni misle (foto…

"Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu": Vučić u Žitorađi: Desiće se brže nego što oni misle (foto…

Blic 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu nastavio je u Žitorađi, gde u Domu kulture razgovara sa građanima. Tamo ga je dočekao veliki broj građana, a razgovoru prisustvuju i ministri u tehničkom mandatu Ivica… »

Novi magazin 21.03.2025
Vučić poručio u Žitorađi Pozvaćemo ljude u Srbiji da se mirnim i demokratskim putem suprotstavimo nasilju! Drugačije ne…

Vučić poručio u Žitorađi Pozvaćemo ljude u Srbiji da se mirnim i demokratskim putem suprotstavimo nasilju! Drugačije ne…

Dnevnik 21.03.2025
Predsednik Vučić obratio se okupljenima u Domu kulture u Žitorađi tokom posete topličkom okrugu. "Znam deo vaših problema i deo onoga što moramo da uradimo kroz programe 'Čista Srbija' od kanalizacije i vodovoda, do osnovne škole ovde i u… »
Pogledajte snimke nasilja iz niša: Blokaderi gađaju ljude jajima nasumično - sve im se svodi na ulično maltretiranje…

Pogledajte snimke nasilja iz niša: Blokaderi gađaju ljude jajima nasumično - sve im se svodi na ulično maltretiranje…

Kurir 21.03.2025
Blokaderi u Nišu napali su nasumično ljude nasred ulice i gađali ih jajima - ovo je samo još jedan od dokaza da se blokaderima sve svelo na nasilje na ulicama. Naime, oni pokušavaju da spreče održavanje tribine na kojoj učestvuje predsednik SNS… »
Vučić o početku rada fakulteta: "Biće brže nego što misle, jer se bliži kraj i strpljenja i trpeljivosti ljudi u Srbiji…

Vučić o početku rada fakulteta: "Biće brže nego što misle, jer se bliži kraj i strpljenja i trpeljivosti ljudi u Srbiji…

Kurir 21.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom prvog dana posete Topličkom i Jablaničkom okrugu da će fakulteti uskoro početi da rade, "brže nego što oni misle". - Počeće i brže nego što oni misle, ali će biti potrebno… »
"Ono što ima Kuršumlija i okolina, to je retkost neverovatna" Vučić: Ako imate planove da širite proizvodnju i…

"Ono što ima Kuršumlija i okolina, to je retkost neverovatna" Vučić: Ako imate planove da širite proizvodnju i…

Kurir 21.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je poljoprivredno gazdinstvo Milovanović u selu Maričiće i razgovarao sa poljoprivrednicima opštine Kuršumlija, u Topličkom okrugu. - Milovanovići imaju lepo porodično gazdinstvo na koje… »
Jugoimport otvara još jednu halu u Kuršumliji, posao za još 60 do 70 radnika

Blic 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Jugoimport u Kuršumliji ove godine otvoriti još jednu montažnu halu u kojoj će biti zaposleno 60 do 70 ljudi. "Jednu radnosnu vezu da vam dam, sad sam razgovarao sa ljudima iz Jugoimporta i… »
Vučić obilazi fabriku u Prokuplju

Vučić obilazi fabriku u Prokuplju

Telegraf 21.03.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu obilaskom fabrike za proizvodnju ambalaže "Andrejić d.o.o" u Beloljinu kod Prokuplja. Zajedno sa njim u obilasku su ministarka privrede u tehničkom… »
Vučić u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu: Jugoimport otvara još jednu halu u Kuršumliji

Vučić u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu: Jugoimport otvara još jednu halu u Kuršumliji

NIN 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je dvodnevnu posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu obilaskom kompanije "Midi organic" u selu Donje Grgure, opština Blace. Ispred fabrike su ga dočekali vlasnik Nenad Janićijević, zaposleni, žene… »
Vučić u Topličkom okrugu: Moramo ulagati u preradu voća, kao i u puteve

Vučić u Topličkom okrugu: Moramo ulagati u preradu voća, kao i u puteve

Euronews 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da na 1.700.000 hektara, gde su ratarske kulture, od onoga što se proizvede i izveze Srbija dobije oko 500 miliona evra, a da se na 200.000 hektara koji su pod voćnjacima od izvoza dobije gotovo tri puta… »

Telegraf 21.03.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Jugoimport u Kuršumliji ove godine otvoriti još jednu montažnu halu u kojoj će biti zaposleno 60 do 70 ljudi. - Jednu radnosnu vezu da vam dam, sad sam razgovarao sa ljudima iz… »
Vučić poručio: Moramo ulagati u preradu voća, kao i u puteve - od proizvodnje i izvoza 500 miliona evra

Vučić poručio: Moramo ulagati u preradu voća, kao i u puteve - od proizvodnje i izvoza 500 miliona evra

Telegraf 21.03.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da na 1.700.000 hektara, gde su ratarske kulture, od onoga što se proizvede i izveze Srbija dobije oko 500 miliona evra, a da se na 200.000 hektara koji su pod voćnjacima od izvoza dobije… »
Vučić u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu, obilazi Blace

Vučić u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu, obilazi Blace

Telegraf 21.03.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas dvodnevnu posetu Topličkom i Jablaničkom okrugu obilaskom kompanije "Midi organic", koja se nalazi u selu Donje Grgure u opštini Blace. Njega su ispred fabrike dočekali vlasnik Nenad… »
Dvodnevna poseta: Predsednik Vučić danas i sutra u Topličkom i Jablaničkom okrugu

Dvodnevna poseta: Predsednik Vučić danas i sutra u Topličkom i Jablaničkom okrugu

Kurir 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu 21. i 22. marta. Vučić će danas posetiti Toplički okrug i to Donje Grgure u opštini Blace, gde će obići kompaniju "Midi organic" koja se bavi… »
Vučić danas i sutra u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu

Vučić danas i sutra u poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu

Euronews 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj poseti Topličkom i Jablaničkom okrugu 21. i 22. marta, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Vučić će danas posetiti Toplički okrug i to Donje Grgure u… »

Vesti dana »