Повезане вести

Вучић у топличком округу: Позваћемо људе у Србији да се мирним и демократским путем супротставимо насиљу! Ми другачије не…

Вучић у топличком округу: Позваћемо људе у Србији да се мирним и демократским путем супротставимо насиљу! Ми другачије не…

Курир 21.03.2025
Од најновијег Хронолошки Председник Вучић обраћа се окупљенима у Дому културе у Житорађи. "Знам део ваших проблема и део онога што морамо да урадимо кроз програме 'Чиста Србија' од канализације и водовода, до основне школе овде… »
Председник у посети Топличком и Јабланичком округу, у Житорађи разговара са грађанима: Сигуран сам да ће факултети почети да…

Председник у посети Топличком и Јабланичком округу, у Житорађи разговара са грађанима: Сигуран сам да ће факултети почети да…

РТВ 21.03.2025
БЛАЦЕ, ПРОКУПЉЕ,ЖИТОРАЂА - Председник Србије Александар Вучић посету Топличком и Јабланичком округу наставио је у Житорађи, где у Дому културе разговора са грађанима. Тамо га је дочекао велики број грађана, а разговору… »
Председник Србије на трибини у Житорађи: Сигуран сам да ће факултети почети да раде у априлу

Председник Србије на трибини у Житорађи: Сигуран сам да ће факултети почети да раде у априлу

Телеграф 21.03.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић посету Топличком и Јабланичком округу наставио је у Житорађи, где је у Дому културе разговарао са грађанима. Тамо га је дочекао велики број грађана, а разговору су присуствовали и… »
"Од изузетног значаја" Вучић обишао фирму Миди органик у Доњим Гргурама: Страшно је важно да улажемо у овакве ствари - то…

"Од изузетног значаја" Вучић обишао фирму Миди органик у Доњим Гргурама: Страшно је важно да улажемо у овакве ствари - то…

Курир 21.03.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је фирму “Миди органик” у Доњим Гргурама и разговарао са грађанима општине Блаце, током обиласка Топличког округа. Од изузетног значаја је оно што фирма „Миди органик“ ради у… »
Премијер Вучевић из Ниша: Они који чине насиље ће морати да одговарају политички, а неки и кривично

Премијер Вучевић из Ниша: Они који чине насиље ће морати да одговарају политички, а неки и кривично

Курир 21.03.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић обратио се грађанима Србије из Ниша. Вучевић је објаснио разлог отказивања трибине на почетку обраћања. - Пре 6-7 дана ми смо заказали разговор са грађанима Ниша. Хтели… »
Да ли ће председник видети загађење из рудника Леце

Да ли ће председник видети загађење из рудника Леце

Н1 Инфо 21.03.2025
Председник Србије борави у дводневној посети Топличком и Јабланичком округу. Обилази Доње Гргуре, Маричиће, Белољин и Житорађу. Насеље Леце, у општини Медвеђа, где се у реку излива јаловина од истоименог рудника - није на… »
Вучић у Житорађи: Сигуран сам да ће факултети почети да раде у априлу

Вучић у Житорађи: Сигуран сам да ће факултети почети да раде у априлу

РТС 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић је у дводневној посети Топличком и Јабланичком округу. Приликом обиласка компаније "Миди органик", која се налази у селу Доње Гргуре у општини Блаце, Вучић је пручио да се мора улагати у… »
Вучић сутра наставља посету Топличком и Јабланичком округу

Вучић сутра наставља посету Топличком и Јабланичком округу

Телеграф 21.03.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић наставиће сутра посету Топличком и Јабланичком округу, саопштила је служба за сарадњу с медијима председника Републике. Председник Вучић ће у 9 сати у Бојнику обићи фабрику за… »
Вучић: Вечерас у Нишу покушавају да спрече трибину СНС, да ли су то они који хоће да уче друге о демократији?

Вучић: Вечерас у Нишу покушавају да спрече трибину СНС, да ли су то они који хоће да уче друге о демократији?

Еуроневс 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да вечерас у Нишу покушавају да спрече одржавање трибине СНС и запитао да ли су то они исти који уче друге о демократији. "Четири месеца слушамо о неопходности дијалога, четири… »
Каква је ово вучићева порука? Вратиће се они на факултете брже него што мисле

Каква је ово вучићева порука? Вратиће се они на факултете брже него што мисле

Правда 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изразио је очекивање да ће настава на факултетима, како је рекао, почети брже него што мисле они који је блокирају, али мало касније него што је он очекивао и нагласио да је сигуран да ће то… »
"До скорог виђења у Београду" Вучић поручио: Мирним и демократским путем борићемо се за нашу земљу! Позивам све да учествују…

"До скорог виђења у Београду" Вучић поручио: Мирним и демократским путем борићемо се за нашу земљу! Позивам све да учествују…

Курир 21.03.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић у разговору са грађанима Житорађе, током обиласка Топличког округа. - Знам део ваших проблема и онога шта морамо да урадимо у Топличком округу, од канализације, преко водовода, до… »
Вучић: Сигуран сам да ће факултети почети са радом у априлу

Н1 Инфо 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је сигуран да ће факултети у априлу почети са радом. Он је у Житорађи приликом разговора са грађанима, на питање када ће факултети почети да раде, навео да се ближи крај и… »

Бета 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је сигуран да ће факултети у априлу почети са радом. Он је у Житорађи приликом разговора са грађанима, на питање када ће факултети почети да раде, навео да се ближи крај и… »
Вучић: Вечерас у Нишу покушавају да спрече трибину СНС, да ли је то демократија?

Вучић: Вечерас у Нишу покушавају да спрече трибину СНС, да ли је то демократија?

Блиц 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да вечерас у Нишу покушавају да спрече одржавање трибине СНС на којој треба да учествују и Милош Вучевић и Ана Брнабић и запитао да ли су то они исти који уче друге о демократији. -… »
"Сигуран сам да ће факултети почети да раде у априлу": Вучић у Житорађи: Десиће се брже него што они мисле (фото, видео)…

"Сигуран сам да ће факултети почети да раде у априлу": Вучић у Житорађи: Десиће се брже него што они мисле (фото, видео)…

Блиц 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић посету Топличком и Јабланичком округу наставио је у Житорађи, где у Дому културе разговара са грађанима. Тамо га је дочекао велики број грађана, а разговору присуствују и министри у техничком… »

Нови магазин 21.03.2025
Вучић поручио у Житорађи Позваћемо људе у Србији да се мирним и демократским путем супротставимо насиљу! Другачије не знамо…

Вучић поручио у Житорађи Позваћемо људе у Србији да се мирним и демократским путем супротставимо насиљу! Другачије не знамо…

Дневник 21.03.2025
Председник Вучић обратио се окупљенима у Дому културе у Житорађи током посете топличком округу. "Знам део ваших проблема и део онога што морамо да урадимо кроз програме 'Чиста Србија' од канализације и водовода, до основне школе… »
Погледајте снимке насиља из ниша: Блокадери гађају људе јајима насумично - све им се своди на улично малтретирање (видео)…

Погледајте снимке насиља из ниша: Блокадери гађају људе јајима насумично - све им се своди на улично малтретирање (видео)…

Курир 21.03.2025
Блокадери у Нишу напали су насумично људе насред улице и гађали их јајима - ово је само још један од доказа да се блокадерима све свело на насиље на улицама. Наиме, они покушавају да спрече одржавање трибине на којој учествује… »
Вучић о почетку рада факултета: "Биће брже него што мисле, јер се ближи крај и стрпљења и трпељивости људи у Србији који…

Вучић о почетку рада факултета: "Биће брже него што мисле, јер се ближи крај и стрпљења и трпељивости људи у Србији који…

Курир 21.03.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је данас током првог дана посете Топличком и Јабланичком округу да ће факултети ускоро почети да раде, "брже него што они мисле". - Почеће и брже него што они мисле, али ће… »
"Оно што има Куршумлија и околина, то је реткост невероватна" Вучић: Ако имате планове да ширите производњу и модернизујете…

"Оно што има Куршумлија и околина, то је реткост невероватна" Вучић: Ако имате планове да ширите производњу и модернизујете…

Курир 21.03.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је пољопривредно газдинство Миловановић у селу Маричиће и разговарао са пољопривредницима општине Куршумлија, у Топличком округу. - Миловановићи имају лепо породично… »
Југоимпорт отвара још једну халу у Куршумлији, посао за још 60 до 70 радника

Блиц 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће Југоимпорт у Куршумлији ове године отворити још једну монтажну халу у којој ће бити запослено 60 до 70 људи. "Једну радносну везу да вам дам, сад сам разговарао са… »
Вучић обилази фабрику у Прокупљу

Вучић обилази фабрику у Прокупљу

Телеграф 21.03.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић наставио је посету Топличком и Јабланичком округу обиласком фабрике за производњу амбалаже "Андрејић д.о.о" у Белољину код Прокупља. Заједно са њим у обиласку су министарка… »
Вучић у посети Топличком и Јабланичком округу: Југоимпорт отвара још једну халу у Куршумлији

Вучић у посети Топличком и Јабланичком округу: Југоимпорт отвара још једну халу у Куршумлији

НИН 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић започео је дводневну посету Топличком и Јабланичком округу обиласком компаније "Миди органиц" у селу Доње Гргуре, општина Блаце. Испред фабрике су га дочекали власник Ненад Јанићијевић… »
Вучић у Топличком округу: Морамо улагати у прераду воћа, као и у путеве

Вучић у Топличком округу: Морамо улагати у прераду воћа, као и у путеве

Еуроневс 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да на 1.700.000 хектара, где су ратарске културе, од онога што се произведе и извезе Србија добије око 500 милиона евра, а да се на 200.000 хектара који су под воћњацима од извоза… »

Телеграф 21.03.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће Југоимпорт у Куршумлији ове године отворити још једну монтажну халу у којој ће бити запослено 60 до 70 људи. - Једну радносну везу да вам дам, сад сам… »
Вучић поручио: Морамо улагати у прераду воћа, као и у путеве - од производње и извоза 500 милиона евра

Вучић поручио: Морамо улагати у прераду воћа, као и у путеве - од производње и извоза 500 милиона евра

Телеграф 21.03.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да на 1.700.000 хектара, где су ратарске културе, од онога што се произведе и извезе Србија добије око 500 милиона евра, а да се на 200.000 хектара који су под… »
Вучић у посети Топличком и Јабланичком округу, обилази Блаце

Вучић у посети Топличком и Јабланичком округу, обилази Блаце

Телеграф 21.03.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић почео је данас дводневну посету Топличком и Јабланичком округу обиласком компаније "Миди органиц", која се налази у селу Доње Гргуре у општини Блаце. Њега су испред фабрике… »
Дводневна посета: Председник Вучић данас и сутра у Топличком и Јабланичком округу

Дводневна посета: Председник Вучић данас и сутра у Топличком и Јабланичком округу

Курир 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић боравиће у дводневној посети Топличком и Јабланичком округу 21. и 22. марта. Вучић ће данас посетити Топлички округ и то Доње Гргуре у општини Блаце, где ће обићи компанију "Миди органиц" која… »
Вучић данас и сутра у посети Топличком и Јабланичком округу

Вучић данас и сутра у посети Топличком и Јабланичком округу

Еуроневс 21.03.2025
Председник Србије Александар Вучић боравиће у дводневној посети Топличком и Јабланичком округу 21. и 22. марта, саопштила је данас Служба за сарадњу са медијима председника Републике. Вучић ће данас посетити Топлички округ и то… »

Вести дана »