Povezane vesti
Imate problem sa otplatom kredita? Banke moraju da pomognu dužnicima Dve nove opcije za otplatu u Srbiji
Dnevnik 21.03.2025
anke u Srbiji će ubuduće biti u obavezi da korisnicima koji imaju problem u otplati kredita, pre svega stambenih, ponude olakšice. B To je jedna od glavnih novina nedavno usvojenog Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Korisnici stambenih… »
Stambeni krediti: Banke ubuduće u obavezi da korisnicima ponude olakšice ako imaju problem sa otplatom
Kamatica 21.03.2025
To je jedna od glavnih novina nedavno usvojenog Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Korisnici stambenih kredita imaće dve opcije.Prva je da u roku od 60 dana sami prodaju nekretninu i od tog novca izmire dug. Druga opcija je da prenesu pravo… »
Šta ako nemate para za ratu kredita? Dužnici imaju novi rok od 2 meseca, za to vreme moraju da učine jedno
Kurir 21.03.2025
To je jedna od glavnih novina nedavno usvojenog Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Korisnici stambenih kredita imaće dve opcije. Prva je da u roku od 60 dana sami prodaju nekretninu i od tog novca izmire dug. Druga opcija je da prenesu pravo… »
Šta da radite ako nemate da platite ratu za kredit: Ovo su dve ključne olakšice
Blic 21.03.2025
Banke u Srbiji će ubuduće biti u obavezi da korisnicima koji imaju problem u otplati kredita, pre svega stambenih, ponude olakšice. To je jedna od glavnih novina nedavno usvojenog Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Korisnici stambenih… »
Kako izbeći izvršitelja: Novi zakon daje dodatna dva meseca dužniku da sam proda stan
Danas 21.03.2025
Banke u Srbiji će ubuduće biti u obavezi da korisnicima koji imaju problem u otplati kredita, pre svega stambenih, ponude olakšice, što je jedna od glavnih novina nedavno usvojenog Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga. Korisnici stambenih… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 13 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane