Povezane vesti
"Grize me savest zbog toga" Kaća Grujić mnogo žali zbog ćerke, a ovo nikako ne može da promeni
Kurir 21.03.2025
Kaća Grujić svakodnevno uživa u roditeljstvu i braku s fudalberom Markom Gobeljićem a sada je otkrila da nije lako balansirati porodične i poslovne obaveze. - Ja sam od prvog trenutka znala da ću da budem u isto vreme pevačica, domaćica, majka i žena… »
"Grize me savest zbog toga": Kaća Grujić mnogo žali zbog ćerke, a ovo nikako ne može da promeni
Blic 21.03.2025
Pevačica Kaća Grujić svakodnevno uživa u roditeljstvu, a sada je otkrila da nije lako balansirati porodične i poslovne obaveze. - Ja sam od prvog trenutka znala da ću da budem u isto vreme pevačica, domaćica, majka i žena naravno. Uvek sam smatrala da… »
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja: Unapred!" RHMZ se ponovo oglasio: Nebo u Beogradu sivo, počela je snažna grmljavina
Blic pre 24 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalca od 1. januara na 551 evro
Sandžak press pre 1 satjoš 38 povezanih

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 59 minutajoš 127 povezanih

Saslušan radnik Ministarstva za rad osumnjičen za milionsku proneveru, Tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 8 minutajoš 22 povezane

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 59 minutajoš 19 povezanih