Povezane vesti
Vučić: Fico snažno podržao borbu legitimne vlade Srbije za mir i stabilnost
NIN 21.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je danas imao prijateljski i otvoren razgovor sa premijerom Slovačke Robertom Ficom koji je snažno podržao politiku Srbije i borbu njene legitimne vlade za mir i stabilnost u zemlji, a protiv onih koji to… »
Vučić: Fico snažno podržao borbu legitimne vlade Srbije za mir i stabilnost
Euronews 21.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je danas imao prijateljski i otvoren razgovor sa premijerom Slovačke Robertom Ficom koji je snažno podržao politiku Srbije i borbu njene legitimne vlade za mir i stabilnost u zemlji, a protiv onih koji to… »
Vučić sa Ficom: Snažna podrška Srbiji u borbi za mir i stabilnost
RTS 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je imao otvoren i prijateljski razgovor telefonom sa slovačkim premijerom Robertom Fico, ističući da su odnosi dve zemlje zasnovani na uzajamnom poverenju i saradnji. Fico je snažno podržao politiku… »
Vesti dana »
RHMZ je izbacio prognozu za ceo oktobar i lepo se vidi kako nam stiže "prava jesen"
Nova pre 4 satijoš 36 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 40 minutajoš 48 povezanih
Navaro: Efes ima sjajne šutere, očekuje nas sličan meč kao protiv Hapoela
RTV pre 9 minutajoš 24 povezane