Povezane vesti
Mesarović i Mićin potpisali ugovor realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i prateće infrastrukture
Euronews 21.03.2025
Ministarka Adrijana Mesarović potpisala je sa gradonačelnikom Novog Sada Žarkom Mićinom ugovor o realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i infrastrukture u Radnoj zoni Sever I. "Sa velikim zadovoljstvom danas sam, u ime Vlade Republike… »
Ministarka Mesarović: Nastavljamo da jačamo privrednu infrastrukturu i stvaramo uslova za privlačenje novih investicija
Kurir 21.03.2025
Ministarka privrede Adrijana Mesarović, u ime Vlade Republike Srbije potpisala je sa gradonačelnikom Novog Sada ugovor o realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i prateće infrastrukture. "Sa velikim zadovoljstvom danas sam, u ime Vlade… »
Ministarka Mesarović: Jačamo privrednu infrastrukturu i stvaramo uslove za privlačenje novih investicija
Telegraf 21.03.2025
Teme za vas. Ministarka privrede Adrijana Mesarović, u ime Vlade Republike Srbije potpisala je sa gradonačelnikom Novog Sada ugovor o realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i prateće infrastrukture. - Sa velikim zadovoljstvom danas sam, u… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 3 satajoš 61 povezana

Tramp: SAD u potunosti kontrolišu nebo nad Iranom, znamo gde se krije Hamnei
Euronews pre 44 minutajoš 25 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 6 satijoš 30 povezanih

Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu
RTV pre 49 minutajoš 66 povezanih