Povezane vesti
Mesarović i Mićin potpisali ugovor realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i prateće infrastrukture
Euronews 21.03.2025
Ministarka Adrijana Mesarović potpisala je sa gradonačelnikom Novog Sada Žarkom Mićinom ugovor o realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i infrastrukture u Radnoj zoni Sever I. "Sa velikim zadovoljstvom danas sam, u ime Vlade Republike… »
Ministarka Mesarović: Nastavljamo da jačamo privrednu infrastrukturu i stvaramo uslova za privlačenje novih investicija
Kurir 21.03.2025
Ministarka privrede Adrijana Mesarović, u ime Vlade Republike Srbije potpisala je sa gradonačelnikom Novog Sada ugovor o realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i prateće infrastrukture. "Sa velikim zadovoljstvom danas sam, u ime Vlade… »
Ministarka Mesarović: Jačamo privrednu infrastrukturu i stvaramo uslove za privlačenje novih investicija
Telegraf 21.03.2025
Teme za vas. Ministarka privrede Adrijana Mesarović, u ime Vlade Republike Srbije potpisala je sa gradonačelnikom Novog Sada ugovor o realizaciji projekta izgradnje saobraćajnih površina i prateće infrastrukture. - Sa velikim zadovoljstvom danas sam, u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 48 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju u Novgorodskoj oblasti i reakcije na incident
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 39 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Radio sto plus pre 1 satjoš 28 povezanih