Povezane vesti
Srušio Portugal, proslavio gol kao Ronaldo, pa poručio: "Zbog njega sam zavoleo fudbal"
Telegraf 21.03.2025
Preporučujemo. Fudbaleri Danske savladali su Portugal u Kopenhagenu rezultatom 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige nacija, a detalj koji je najviše privukao pažnju desio se nakon jedinog gola na utakmici. Gol odluke postignut je 12 minuta pre kraja… »
Hejlund: Nisam se rugao Ronaldu, on je moj idol
Radio sto plus 21.03.2025
Danska je sinoć u Kopenhagenu pobedila Portugal 1:0, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige nacija A golom Hejlunda u 78. minutu. On je proslavio gol onako kako to Ronaldo čini – skokom i uzvikom “siu”. “Nisam mu se rugao ili bilo šta drugo, uvek sam… »
Vesti dana »
MOL od SAD dobio zeleno svetlo za nastavak pregovora o kupovini većinskog paketa NIS-a, rok produžen do 22. maja
Ekapija pre 1 satjoš 41 povezana
Novopazarskim studentima određen pritvor od 30 dana: Advokati uložili žalbu na odluku suda
Danas pre 1 satjoš 24 povezane
"Ministarko Đedović, zašto se hvalite cenom goriva od 181 dinara za poljoprivrednike kad je u Hrvatsoj ista ta cena 104 dinara za litar?"
Nova pre 3 satajoš 34 povezane
BLOG UŽIVO: Iran najavio borbu „do potpune pobede“, jutros eksplozije u Tel Avivu
Insajder pre 32 minutajoš 68 povezanih
Porfirije: NATO bombardovanje pretvorilo je našu otadžbinu u užasno stratište
Beta pre 17 minutajoš 61 povezana