Povezane vesti
"Ispao sam džukela, iskoristio sam njen trenutak slabosti": Ovaj poznati muškarac je tvrdio da bio sa Kijom Kockar: "Viđali…
Blic 21.03.2025
Učesnik Zadruge, Stefan Karić svojevremeno je priznao da se pre nekoliko godina viđao sa Kristinom Kijom Kockar. O njihovom odnosu govorio je još u rijalitiju i isticao da je Kiji pomogao da kupi svoj prvi stan, a tada je ispričao kako su se upoznali i… »
"Iskoristio sam je, ispao sam džukela!" Ovaj muškarac tvrdio da je bio u šemi sa Kijom Kockar: Pomogao sam joj da kupi stan
Kurir 21.03.2025
Učesnik Zadruge, Stefan Karić svojevremeno je priznao da se pre nekoliko godina viđao sa Kristinom Kijom Kockar. O njihovom odnosu govorio je još u rijalitiju i isticao da je Kiji pomogao da kupi svoj prvi stan, a tada je ispričao kako su se upoznali i… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih
Predsednici odbora predložili poslanicima da usvoje zakone koji su na dnevnom redu
Euronews pre 1 satjoš 64 povezane
Radar: Bivšem šefu beogradske policije Veselinu Miliću ukinut pritvor
Beta pre 15 minutajoš 21 povezana
„Tramp dosledan, otvoren da sasluša Putina“: Peskov komentarisao razgovor predsednika Rusije i SAD
Danas pre 1 satjoš 47 povezanih