Povezane vesti
„A oni neka se dure…“: Vučić kaže da je siguran da će fakulteti početi sa radom u aprilu
Nedeljnik 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je siguran da će fakulteti u aprilu početi sa radom. On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i trpeljivosti… »
Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu, bliži se kraj strpljenju ljudi
Sputnik 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je očekivanje da će nastava na fakultetima, kako je rekao, početi brže nego što misle oni koji je blokiraju, ali malo kasnije nego što je on očekivao i naglasio da je siguran da će to biti u aprilu, jer se… »
Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi sa radom u aprilu
Radio sto plus 21.03.2025
On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i trpeljivosti roditelja i ljudi po Srbiji koji troše novac da bi deci omogućili da budu školovani. “A oni neka se dure, za… »
Vesti dana »

Od najave sastanka Trampa i Putina na Aljasci, Makron i Zelenski sasvim izgubljeni ─ propao im plan
Sputnik pre 22 minutajoš 54 povezane

Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Požari u Crnoj Gori – evakuacija stanovništva kod Podgorice, Srbija šalje kamove
RTS pre 18 minutajoš 69 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 67 povezanih