Povezane vesti
„A oni neka se dure…“: Vučić kaže da je siguran da će fakulteti početi sa radom u aprilu
Nedeljnik 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je siguran da će fakulteti u aprilu početi sa radom. On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i trpeljivosti… »
Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu, bliži se kraj strpljenju ljudi
Sputnik 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je očekivanje da će nastava na fakultetima, kako je rekao, početi brže nego što misle oni koji je blokiraju, ali malo kasnije nego što je on očekivao i naglasio da je siguran da će to biti u aprilu, jer se… »
Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi sa radom u aprilu
Radio sto plus 21.03.2025
On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i trpeljivosti roditelja i ljudi po Srbiji koji troše novac da bi deci omogućili da budu školovani. “A oni neka se dure, za… »
Vesti dana »

NIS: Obezbedili smo dovoljne zalihe nafte za preradu kao i derivata na pumpama
NIN pre 53 minutajoš 31 povezana

Macut: Svi državni fakulteti i škole rade, osim Univerziteta u Novom Sadu i Vazduhoplovne akademije
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Marković: Država ima rezerve, ali ako sankcije NIS-u potraju može biti i nestašica goriva
Danas pre 43 minutajoš 21 povezana

Oštar obračun Trampove administracije sa bivšim direktorom FBI-ja
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih