Povezane vesti

„A oni neka se dure…“: Vučić kaže da je siguran da će fakulteti početi sa radom u aprilu

„A oni neka se dure…“: Vučić kaže da je siguran da će fakulteti početi sa radom u aprilu

Nedeljnik 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je siguran da će fakulteti u aprilu početi sa radom. On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i trpeljivosti… »
Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu, bliži se kraj strpljenju ljudi

Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi da rade u aprilu, bliži se kraj strpljenju ljudi

Sputnik 21.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je očekivanje da će nastava na fakultetima, kako je rekao, početi brže nego što misle oni koji je blokiraju, ali malo kasnije nego što je on očekivao i naglasio da je siguran da će to biti u aprilu, jer se… »
Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi sa radom u aprilu

Vučić: Siguran sam da će fakulteti početi sa radom u aprilu

Radio sto plus 21.03.2025
On je u Žitorađi prilikom razgovora sa građanima, na pitanje kada će fakulteti početi da rade, naveo da se bliži kraj i strpljenju i trpeljivosti roditelja i ljudi po Srbiji koji troše novac da bi deci omogućili da budu školovani. “A oni neka se dure, za… »

Vesti dana »