Povezane vesti
"Obukli su crninu, a ja sam bila živa": Stravična priča naše pevačice: "Baka me je ljubila od nogu ka gore, spasila mi je…
Blic 21.03.2025
Pevačica Danica Balabanović doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću nakon koje je čak bila i u komi. Danica je ispričala kako joj je tada baba spasila život, jer je osetila da je topla ispod pazuha, kada su je proglasili mrtvom. - Svi su obukli crninu… »
Saopštili da je naša pevačica umrla, a onda se desilo nešto paranormalno... Imala 22 preloma i 45 dana bila u komi
Kurir 21.03.2025
Priča pevačice Danice Balabanović o tome kako je preživela stravičnu saobraćajku, može se svrstati u jednu od "filmskih". Lekari su po dolasku na mesto nesreće konstatovali smrt, ali i bakin dodir ispod njenog pazuha je otkrio da je, iako teško… »
Vesti dana »
Masovna pucnjava na festivalu hrane u Sijetlu: Tri osobe ubijene, policija privela jednog osumnjičenog
NIN pre 18 minutajoš 24 povezane
Pre podne sunčani intervali, posle podne mogući pljuskovi sa grmljavinom
Glas Zaječara pre 58 minutajoš 22 povezane
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 3 minutajoš 12 povezanih
uživo Tramp stopirao vojne operacije, Iran upozorava: Napad na naš brod neće proći nekažnjeno
NIN pre 48 minutajoš 12 povezanih