Povezane vesti
Vulinovo priznanje: U suzbijanju protesta pomaže nam ruska obaveštajna služba
N1 Info 21.03.2025
Vlasti Srbije su zahvalne ruskim specijalnim službama na informacijama koje pomažu u borbi protiv obojene revolucije, izjavio je za "RIA Novosti" potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, piše RT Balkan. „Veoma sam zahvalan ruskim specijalnim službama… »
Vulin: Ruske specijalne službe su nam pomogle u borbi protiv prosvjeda
SEEbiz 21.03.2025
BEOGRAD - Potpredsjednik vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su ruske obavještajne službe pomogle vlastima u borbi protiv višemjesečnih antivladinih prosvjeda. Prosvjedi, koje predvode studenti uz podršku profesora, poljoprivrednika i radnika… »
Vulin se zahvalio ruskim službama na pomoći u borbi protiv obojene revolucije u Srbiji
Danas 21.03.2025
Vlasti Srbije su zahvalne ruskim specijalnim službama na informacijama koje pomažu u borbi protiv obojene revolucije, izjavio je za RIA Novosti potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin. „Veoma sam zahvalan ruskim specijalnim službama koje nas uvek… »
Vesti dana »

Vučić: Narod će ih juriti po ulicama, ali mi ćemo ih čuvati
Glas Zaječara pre 48 minutajoš 18 povezanih

Hoće li blokada saobraćajnica postati krivično delo za koje je predviđena zatvorska kazna?
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Kako je novosadski student, a kako Kristijan Golubović izveden iz zatvora da isprati roditelja: Sahrana dostojanstva
Luftika pre 1 satjoš 4 povezane