Povezane vesti
Čuveni svetski fotograf Brajan Rašić za Kurir: Bio sam u centru dešavanja jer sam 40 godina živeo u Londonu, a svedok su moje…
Kurir 21.03.2025
U Beogradu je u četvrtak uveče otvorena deveta Kontakt konferencija, i to izložbom "30 godina britpopa kroz objektiv Brajana Rašića - Where Were You While We Were Getting High?" Ovaj čuveni fotograf, koji je tokom četiri decenije života u Londonu slikao… »
Otvorena izložba „30 godina britpopa“ Brajana Rašića
Danas 21.03.2025
Izložba „30 godina britpopa – Where Were You While We Were Getting High?“, koja donosi autentične fotografije kultnog muzičkog pokreta kroz objektiv Brajana Rašića, svečano je otvorena u Anti Shop Elektropioniru. Izložba Brajana Rašića je ujedno označila… »
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja: Unapred!" RHMZ se ponovo oglasio: Stiže ogromna količina padavina, grad i olujni vetar
Blic pre 21 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 42 minutajoš 41 povezana

Zaharova o ubistvu Kirka: Stravičan zločin, sprovesti istragu i naći počinioca
Pravda pre 17 minutajoš 135 povezanih

Saslušan radnik Ministarstva za rad osumnjičen za milionsku proneveru, Tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane

Petković nakon sastanka u Briselu: ZSO je okvir za opstanak Srba, ali Prištinu to ne zanima
NIN pre 47 minutajoš 21 povezana