Povezane vesti

Đoković: Znao sam od početka šta hoću da uradim

Đoković: Znao sam od početka šta hoću da uradim

Sportski žurnal 21.03.2025
Kako sam se osećao i kako sam igrao, ovo je veoma ohrabrujuće - rekao je Đoković. - Igrao sam zaista dobro, na visokom nivou, od početka sam tačno znao šta hoću da uradim - rekao je srpski teniser Novak Đoković posle pobede protiv Australijanca… »
Radukanu izbacila desetu na svetu, Vika predala, Iga u dva seta

Radukanu izbacila desetu na svetu, Vika predala, Iga u dva seta

Sport klub 21.03.2025
Iga Švjontek bez problema je savladala Karolin Garsiju u drugom kolu turnira u Majamiju, a pobede su upisale i Džesika Pegula, Karolina Muhova i Ema Radukanu koja se pobrinula za iznenađenje dana. Ema Radukanu, trenutno 60. igračica sveta, eliminisala… »
Đoković na startu Majamija pobedio Hidžikatu

Đoković na startu Majamija pobedio Hidžikatu

Sledeći rival biće mu Argentinac Kamilo Ugo Karabelji, 65. igrač sveta. Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo masters u Majamiju, pošto je večeras u drugom kolu savladao Australijanca Rinkija Hadžikatu - 6:0, 7:6 Đoković je… »
Vratio se nemilosrdni Đoković

Vratio se nemilosrdni Đoković

Najbolji teniser svih vremena zabeležio ubedljivu pobedu protiv Australijanca Rinkija Hidžikate – 6:0, 7:6 (7:1) na startu mastersa u Majamiju. Da je mogao da bira verovatno bi Novak Đoković izabrao ovakav početak mastersa u Majamiju. Ubedljiva i… »
Novak saznao rivala u 3. kolu Majamija, Argentinac napravio uspeh karijere

Novak saznao rivala u 3. kolu Majamija, Argentinac napravio uspeh karijere

Nova 21.03.2025
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, igraće meč 3. kola mastersa u Majamiju protiv Argentinca Kamila Uga Karabelija. Novak je pobedio Rinkija Hidžikatu sa 2:0 u 2. kolu mastersa u Americi, dok je Argentinac imao sasvim drugačiju putanju do pobede… »
Đoković za SK: Ohrabrenje nakon mini krize (VIDEO)

Đoković za SK: Ohrabrenje nakon mini krize (VIDEO)

Sport klub 21.03.2025
Novak Đoković je uspešno započeo nastup na Mastersu u Majamiju, savladavši Rinkija Hidžikatu u dva seta. Nakon ubedljivih 6:0 u prvom setu, u drugom je Novak trijumfovao u taj-brejku sa 7:1. Posle meča, izneo je utiske za Sport Klub i nije krio… »
Novak zaličio na starog sebe, a opet nije bilo prelako - Prva pobeda posle dva meseca

Novak zaličio na starog sebe, a opet nije bilo prelako - Prva pobeda posle dva meseca

Sportske.net 21.03.2025
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u 3. rundu mastersa u Majamiju pošto je savladao Australijanca Rinkija Hidžikatu u dva seta (6:0, 7:6(1)). Ove sezone nismo navikli da gledamo dominantnog Novaka. Štaviše, silnog poput prvog… »
Đoković rutinski do trećeg kola: Australijanac nije imao šanse protiv raspoloženog Srbina! (video)

Đoković rutinski do trećeg kola: Australijanac nije imao šanse protiv raspoloženog Srbina! (video)

Hot sport 21.03.2025
Srbin ubedljiv! Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković sjajno je započeo masters u Majamiju tako što je savladao Rinkija Hidžikatu sa 2:0 u setovima, rezultatom 6:0, 7:6 (7:1). Prvi set je bio jednosmerna ulica za srpskog tenisera koji je igrao… »
Prve reči Đokovića nakon pobede u Majamiju: „Trebalo mi je vremena posle povrede…“

Prve reči Đokovića nakon pobede u Majamiju: „Trebalo mi je vremena posle povrede…“

Nova 21.03.2025
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, izneo je prve utiske nakon pobede u 2. kolu mastersa u Majamiju. Novak je pobedio Rinkija Hidžikatu sa 2:0 u 2. kolu mastersa u Americi i ovo je veoma važno zbog samopouzdanja za Srbina. To je i potvrdio prvim… »
„Pumpanje“ na Đokovićevom meču: Pogledajte scenu iz Majamija VIDEO

„Pumpanje“ na Đokovićevom meču: Pogledajte scenu iz Majamija VIDEO

Nova 21.03.2025
"Pumpalo" se i u Majamiju tokom meča Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena. Novak je pobedio Rinkija Hidžikatu sa 2:0 u 2. kolu mastersa u Americi, a tokom taj-brejka u drugom setu čulo se i „pumpanje“ sa tribina. „Pumpaj“, glasno… »
Đoković slavio u Majamiju posle šest godina: Hidžikata arhiviran na redu je Karabelji

Đoković slavio u Majamiju posle šest godina: Hidžikata arhiviran na redu je Karabelji

Dnevnik 21.03.2025
Srpski teniser Novak Đoković bio je uspešan u svom prvom meču u Majamiju posle šest godina, pobedivši Rinkija Hidžikatu. Novak je u drugoj rundi Mastersa na Floridi rutinski slavio rezultatom 6:0, 7:6 posle jednog časa i 21 minuta igre. Naredni… »
Đoković se izjednačio sa Nadalom na "večnoj" masters listi

Đoković se izjednačio sa Nadalom na "večnoj" masters listi

B92 21.03.2025
Novak Đoković ostvario je 410. pobedu u karijeri na turnirima iz serije 1.000. Na taj način, Đoković se izjednačio sa Rafaelom Nadalom na "večnoj" listi u ovom parametru. Đoković je u drugom kolu Majamija bio bolji od Rinkija Hidžikate… »
Đoković na startu Mastersa u Majamiju pobedio Hidžikatu

Đoković na startu Mastersa u Majamiju pobedio Hidžikatu

Politika 21.03.2025
MAJAMI – Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo Masters u Majamiju, pošto je večeras u drugom kolu savladao Australijanca Rinkija Hadžikatu rezultatom 6:0, 7:6 (7:1). Đoković je posle šest godina ponovo zaigrao na turniru gde… »
Đoković protiv anonimnog Argentinca u trećem kolu: Kamilo je 65. na svetu i totalno iznenađenje u Majamiju!

Đoković protiv anonimnog Argentinca u trećem kolu: Kamilo je 65. na svetu i totalno iznenađenje u Majamiju!

Telegraf 21.03.2025
Preporučujemo. Novak Đoković, ukoliko bude slavio u drugom, u trećem kolu Mastersa u Majamiju igraće protiv Kamila Uga Karabelija, 25-godišnjeg Argentinca koji je napravio veliko iznenađenje i razočarao Amerikance. Karabeli je uspeo posle nešto… »

Vesti dana »