Povezane vesti
Pavlović se oglasio nakon napada: „Niš je grad velikog srca, mir i razumevanje su naše vrednosti“
Glas juga 21.03.2025
„Poštovani sugrađani, drage Nišlije, hvala vam na brizi i podršci, koje mi u ovom času pružate. Kao rođeni Nišlija, želim da vam kažem da su naše niške ulice i sokaci bezbedni uprkos svemu i da ne treba da se plašimo, jer mi smo grad velikog srca i uvek… »
Gradonačelnik Niša: Nišlije imaju veliko srce! Razgovor uvek, nasilje nikad!
Niške vesti 21.03.2025
Poštovani sugrađani, drage Nišlije, Hvala vam na brizi i podršci, koje mi u ovom času pružate. Kao rođeni Nišlija, želim da vam kažem da su naše niške ulice i sokaci bezbedni uprkos svemu i da ne treba da se plašimo, jer mi smo grad velikog srca i uvek… »
Vesti dana »
Telekom Srbija prijavio krađu podataka: Počinioci nas kontaktirali da nas ucenjuju
Nova ekonomija pre 52 minutajoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 3 satajoš 2 povezane
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 7 satijoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Većina NATO saveznika SAD ne želi u iranski rat, Tramp kaže: Ne treba pomoć ni od koga
RTV pre 43 minutajoš 32 povezane