Povezane vesti
Ljubica Arsić dobitnica prestižne Nagrade "Borisav Stanković“: Odluka je doneta jednoglasno "Nema veće časti za pisca"
Kurir 21.03.2025
Književnica Ljubica Arsić dobitnica je prestižne Nagrade „Borisav Stanković“, koja će joj u sklopu „Borine nedelje“, u poslednjoj nedelji marta, biti uručena u Vranju za celokupan književni opus. Ovo je u petak, na konferenciji za medije u dvorištu… »
Ljubica Arsić dobitnica književne Nagrade „Borisav Stanković“
Danas 21.03.2025
Književnica Ljubica Arsić dobitnica je prestižne Nagrade „Borisav Stanković“ za celokupan književni opus, koja će joj biti uručena u okviru Borine nedelje u Vranju, krajem marta. Književnica Ljubica Arsić dobitnica je prestižne Nagrade „Borisav… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 50 minutajoš 1 povezana
Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana
„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana