Повезане вести

А шта каже градоначелник Ниша

А шта каже градоначелник Ниша

Југ пресс 22.03.2025
НИШ Ево шта јутрос градоначелник Ниша Драгослав Павловић поручује. Ухапшеног студента није помињао. Поштовани суграђани, драге моје Нишлије, Хвала вам за вашу бригу и пажњу којом ме обасипате у овим тешким тренуцима. Ваше… »
Павловић се огласио након напада: „Ниш је град великог срца, мир и разумевање су наше вредности“

Павловић се огласио након напада: „Ниш је град великог срца, мир и разумевање су наше вредности“

Градски портал 018 22.03.2025
Након напада на градоначелника Ниша Драгослава Павловића, огласио се и сам градоначелник и захвалио се суграђанима на бризи и подршци. „Поштовани суграђани, драге Нишлије, хвала вам на бризи и подршци, које ми у овом часу… »
Градоначелник Ниша: Ниш је био и остаће безбедан, јер ми смо људи огромног срца!

Градоначелник Ниша: Ниш је био и остаће безбедан, јер ми смо људи огромног срца!

Југмедиа 22.03.2025
Поштовани суграђани, драге моје Нишлије, хвала вам за вашу бригу и пажњу којом ме обасипате у овим тешким тренуцима. Ваше поруке су светло које ми показује колико смо велики, колико смо једно. Као рођени Нишлија, носим у души… »

Вести дана »