Povezane vesti
Jeziva priča o devojčici s palilule postala još gora! Majka i očuh koji su dete (7) pekli cigarama, udarcima joj pocepali usnu…
Kurir 22.03.2025
Devojčica (7) koju su, kako se sumnja, u stanu na Paliluli mesecima majka (24) i očuh (39) maltretirali i fizički zlostavljali i dalje se, kako saznajemo, nalazi u bolnici u Beogradu u kojoj lekari vode brigu o njenom zdravstvenom stanju. Podsetimo, da… »
„Kada bih pitao gde je i zašto ne izlazi iz kuće, rekli bi mi da spava“: Vlasnik kuće u kojoj su stanovali majka i očuh koji…
Nova 22.03.2025
"To dete nikada nije izlazilo iz kuće. Kada sam pitao njenu majku i očuha gde je i zašto ne izlazi, rekli su mi: "Ona danju spava, noću gleda crtani"", ovim rečima započinje potresno svedočenje vlasnik kuće na Paliluli u kojoj je pronađena sedmogodišnja… »
Progovorio gazda kuće na Paliluli u kojoj je zlostavljana devojčica "Svaki put kada bih pitao za devojčicu rekli bi mi da…
Dnevnik 22.03.2025
Vlasnik kuće u kojoj je devojčica stanovala sa majkom i očuhom, šokiran je svim šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Oglasio se vlasnik kuće na Paliluli u kojoj je zlostavljana šestogodišnja devojčica od strane, kako se sumnja, očuha i majke. "To dete… »
"Pričali su da dete spava": Oglasio se vlasnik kuće na Paliluli u kojoj je zlostavljana devojčica (6)
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. To dete nikada nije izlazilo iz kuće. Kada sam pitao njenu majku i očuha gde je i zašto ne izlazi, rekli su mi: "Ona danju spava, noću gleda crtani", ovim rečima započinje potresno svedočenje za vlasnik kuće na Paliluli u kojoj je… »
Oglasio se vlasnik kuće na Paliluli u kojoj je zlostavljana devojčica (6): "Roditelji su uvek pričali da dete spava"
Mondo 22.03.2025
Oglasio se vlasnik kuće na Paliluli u kojoj je zlostavljana šestogodišnja devojčica od strane, kako se sumnja, očuha i majke. "To dete nikada nije izlazilo iz kuće. Kada sam pitao njenu majku i očuha gde je i zašto ne izlazi, rekli su mi: 'Ona danju… »
"Ona danju spava, noću gleda crtani": Tako su gazdi kuće na Paliluli odgovorili majka i očuh koji su brutalno zlostavljali…
Blic 22.03.2025
- To dete nikada nije izlazilo iz kuće. Kada sam pitao njenu majku i očuha gde je i zašto ne izlazi, rekli su mi: "Ona danju spava, noću gleda crtani" - ovim rečima započinje potresno svedočenje za "Blic" vlasnik kuće na Paliluli u kojoj je pronađena… »
Vesti dana »

Posle vrelog talas stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 11 minutajoš 37 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 29 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Stotine mladića iscrtava trobojke na Limanu u Novom Sadu, nadgleda ih Vučević
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Potpukovnik Stević za RTS: Guča hermetički zatvorena, za 12 sati otkriveno više od 1.800 prekršaja
RTS pre 31 minutajoš 13 povezanih