Повезане вести

Језива прича о девојчици с палилуле постала још гора! Мајка и очух који су дете (7) пекли цигарама, ударцима јој поцепали усну…

Језива прича о девојчици с палилуле постала још гора! Мајка и очух који су дете (7) пекли цигарама, ударцима јој поцепали усну…

Курир 22.03.2025
Девојчица (7) коју су, како се сумња, у стану на Палилули месецима мајка (24) и очух (39) малтретирали и физички злостављали и даље се, како сазнајемо, налази у болници у Београду у којој лекари воде бригу о њеном… »
„Када бих питао где је и зашто не излази из куће, рекли би ми да спава“: Власник куће у којој су становали мајка и очух који…

„Када бих питао где је и зашто не излази из куће, рекли би ми да спава“: Власник куће у којој су становали мајка и очух који…

Нова 22.03.2025
"То дете никада није излазило из куће. Када сам питао њену мајку и очуха где је и зашто не излази, рекли су ми: "Она дању спава, ноћу гледа цртани"", овим речима започиње потресно сведочење власник куће на Палилули у којој је… »
Проговорио газда куће на Палилули у којој је злостављана девојчица "Сваки пут када бих питао за девојчицу рекли би ми да…

Проговорио газда куће на Палилули у којој је злостављана девојчица "Сваки пут када бих питао за девојчицу рекли би ми да…

Дневник 22.03.2025
Власник куће у којој је девојчица становала са мајком и очухом, шокиран је свим шта се дешавало иза затворених врата. Огласио се власник куће на Палилули у којој је злостављана шестогодишња девојчица од стране, како се сумња… »
"Причали су да дете спава": Огласио се власник куће на Палилули у којој је злостављана девојчица (6)

"Причали су да дете спава": Огласио се власник куће на Палилули у којој је злостављана девојчица (6)

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. То дете никада није излазило из куће. Када сам питао њену мајку и очуха где је и зашто не излази, рекли су ми: "Она дању спава, ноћу гледа цртани", овим речима започиње потресно сведочење за власник куће на… »
Огласио се власник куће на Палилули у којој је злостављана девојчица (6): "Родитељи су увек причали да дете спава"

Огласио се власник куће на Палилули у којој је злостављана девојчица (6): "Родитељи су увек причали да дете спава"

Мондо 22.03.2025
Огласио се власник куће на Палилули у којој је злостављана шестогодишња девојчица од стране, како се сумња, очуха и мајке. "То дете никада није излазило из куће. Када сам питао њену мајку и очуха где је и зашто не излази… »
"Она дању спава, ноћу гледа цртани": Тако су газди куће на Палилули одговорили мајка и очух који су брутално злостављали…

"Она дању спава, ноћу гледа цртани": Тако су газди куће на Палилули одговорили мајка и очух који су брутално злостављали…

Блиц 22.03.2025
- То дете никада није излазило из куће. Када сам питао њену мајку и очуха где је и зашто не излази, рекли су ми: "Она дању спава, ноћу гледа цртани" - овим речима започиње потресно сведочење за "Блиц" власник куће на Палилули… »

Вести дана »