Povezane vesti
"Želim da radim 8 sati, plata mi nije presudna": Ćerka našeg poznatog muzičara traži stalni posao: Spremna na ove uslove
Blic 22.03.2025
Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole. - Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!"… »
"Želim da radim 8 sati u kancelariji, plata nije presudna" Ćerka srpskog muzičara traži traži stalan posao: Ustajaću rano, a…
Kurir 22.03.2025
Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole. - Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!"… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 3. avgust: Kraj vrućinama, danas vrlo nestabilno uz pljuskove
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 35 minutajoš 3 povezane

Crno-beli u humskoj dočekuju uzdrmane kragujevčane: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Radnički 1923
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 7 satijoš 2 povezane