Povezane vesti
Poziv prosvetara na protest: Zvučnim topom gađali su građane
Vreme 22.03.2025
Udružena Prosveta Srbija pozvala je građane na protest u subotu zbog nezakonite upotrebe zvučnog topa u Beogradu 15. Marta. Okupljanje je u 19 časova kod „Londona“ na raskrsnici Kralja Milana i Kneza Miloša. „Mi, Udružena Prosveta Srbije… »
Danas protest kod „Londona“ povodom korišćenja zvučnog topa
Danas 22.03.2025
Udružena Prosveta Srbije organizuje danas kod „Londona“, s početkom u 19 časova protest povodom upotrebe zvučnog topa protiv mirnih demonstranata na skupu 15. marta u Beogradu. „Mi, Udružena Prosveta Srbije, organizujemo protest povodom… »
Protest u Beogradu zbog korišćenja "zvučnog topa": Vraćamo se na isto mesto da održimo počast
Radio 021 22.03.2025
Protest povodom upotrebe zvučnog uređaja na protestu 15. marta održaće se danas, 22. marta, u Beogradu. Na protest je pozvala Udružena Prosveta Srbije, a skup počinje u 19 časova kod "Londona". Kako navode, protest se organizuje povodom… »
„Nismo vaše mete“: Protest kod „Londona“ danas u 19 časova
Nova 22.03.2025
Udružena Prosveta Srbije danas organizuje protest povodom korišćenja zvučnog topa nad mirnim demonstrantima koju su bili na okupljanju koje je održano 15. marta u Beogradu. Protest će se održati kod "Londona", s početkom u 19 časova. „Mi… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima: Protest „I nama je dosta krvi“ zbog puštanja okrivljenih za prebijanje studentkinje
Nova pre 4 minutajoš 32 povezane

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 1 satjoš 25 povezanih

Snimak incidenta u Futogu iz vazduha govori više od reči: Ovako je napadač gađao građane farbom na nastupu Beogradskog sindikata VIDEO
Nova pre 4 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Predsednica Pokrajinske vlade i ministar prosvete održali sastanak u Banovini, studenti u blokadi ispred pravili buku
RTV pre 4 minutajoš 62 povezane