Povezane vesti
"Staviću prozor na grob ako ima neka sila da se vidimo Rada i ja" Ovo su najpotresnije reči pokojnog Radeta, njihova ljubav…
Kurir 22.03.2025
Majka rijaliti učesnice Ane Nikolić, takođe bivša rijaliti učesnica Rada Vasić na društvenoj mreži Facebook, juče je podelila tužne vesti iz njenog doma. Rada Vasić prijatelje obavestila da je preminuo njen suprug Rade Vasić koji se već duže… »
Rada Vasić odložila sahranu svog supruga: Šok odluka, evo kada će biti ispraćen rijaliti učesnik
Mondo 22.03.2025
Rijaliti učesnica i majka Ane i Ivane odložila je sahranu, a otkriven je razlog. Bivši rijaliti učesnik Rade Vasić preminuo je, a njegova sahrana, koja je prvobitno bila zakazana za danas, odložena je. Kako saznaju domaći mediji, Radetova supruga… »
Rada Vasić odložila sahranu supruga: Donela odluku zbog jednog razloga! Evo kad će Rade biti ispraćen na večni počinak
Kurir 22.03.2025
Majka rijaliti učesnice Ane Nikolić, takođe bivša rijaliti učesnica Rada Vasić na društvenoj mreži Facebook, juče je podelila tužne vesti iz njenog doma. Rada Vasić prijatelje obavestila da je preminuo njen suprug Rade Vasić, koji se već… »
Rada Vasić donela šok odluku: Odložila sahranu supruga: Evo kad će Rade biti ispraćen na večni počinak
Blic 22.03.2025
Bivši rijaliti učesnik Rade Vasić umro je, a njenoga sahrana koja je bila zakazana za danas, se odlaže. Kako se saznaje, Rada Vasić, Radetova supruga i odlučila je da se sahrana obavi sutra u Maloj Plani. Rada je u dogovoru sa najbližima pomerila… »
Rada Vasić donela šok odluku! Odložila sahranu svog supruga iz jednog razloga, evo kada će ona biti održana
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Juče je sve zatekla vest da je otac rijaliti učesnice Ane Nikolić Rade vasić preminuo. Nikolićeva je izvedena iz rijalitija kako bi sa svojim najbližima otpratila oca na večni počinak. Njena majka je tužne vesti o smrti supruga… »
"Tata što me nisi čekao da dođem" Ivana slomljena nakon smrti oca: Objavila potresnu poruku koja kida dušu
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Rade Vasić, bivši rijaliti učesnik, preminuo je juče nakon duge borbe sa opakom bolešću. Članovi njegove porodice su se oprostili od njega a među njima je i Ivana Nikolić koja je potpuno slomljena zbog smrti oca. Od njega se prvo… »
Vesti dana »

Tramp potpisao ukaz i udvostručio carine na alimunijum i čelik
N1 Info pre 34 minutajoš 14 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 4 minutajoš 12 povezanih

Ilon Mask oštro o Trampovom predlogu zakona o budžetu: "To je jedna ogavna grozota"
NIN pre 49 minutajoš 10 povezanih