Povezane vesti

"Da smo imali neko dete možda bi se veza održala": Pevačica 10 godina bila u vezi sa moćnikom - Nikada je nije zaprosio…

"Da smo imali neko dete možda bi se veza održala": Pevačica 10 godina bila u vezi sa moćnikom - Nikada je nije zaprosio…

Blic 22.03.2025
Nije tajna da je pevačica Sandra Afrika bila u dugogodišnjoj vezi sa svojim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom sa kojim je i danas u prijateljskim odnosima. Sandra Afrika ne krije da je Mikiša zasluža za njen uspeh, a otkrila je i zbog čega je… »
"Očekivala sam da me zaprosi" Sandra Afrika o vezi sa Mikišom: Ne možeš s nekim da se zabavljaš 300 godina, a da se ne dešava…

"Očekivala sam da me zaprosi" Sandra Afrika o vezi sa Mikišom: Ne možeš s nekim da se zabavljaš 300 godina, a da se ne dešava…

Kurir 22.03.2025
Pevačica Sandra Afrika svoj ljubavni život ne skriva od javnosti, pa je tako poznato da je bila u vezi sa dugogodišnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Ona je sada otkrila kako bez njega ne bi bila ovo što danas jeste, kao i da je on… »

Vesti dana »