Povezane vesti
"Bolje da me je ubio nego što je to rekao" Nada Obrić nikad iskrenija ludo ga volela, ali se razvela: Sa njim sam sjajno živela…
Kurir 22.03.2025
Poznato je da pevačica Nada Obrić iza sebe ima dva braka i turbulenta ljubavni život, a sada je otkrila zbog čega se razvela od prvog supruga. Nada je punih 16 godina pokušavala je da sačuva brak, ali nije uspela. - Imala sam sjajnog prvog muža koji je… »
"Bolje da me je ubio nego što je to rekao": Naša pevačica je muža ludo volela, a evo zbog čega se razvela: "Sa njim sam sjajno…
Blic 22.03.2025
Pevačica narodne muzike, Nada Obrić, iza sebe ima dva braka, a sada je progovorila o prvom suprugu i otkrila zbog čega su se razveli. Nada Obrić je punih 16 godina pokušavala je da sačuva brak, ali u tome nažalost nije uspela. - Imala sam sjajnog prvog… »
"Mene nije imao ko da spreči, zato sam izmakao kontroli": Darko Lazić o naslednicima: "Mora da se zna ko je gazda u kući i…
Blic 22.03.2025
Pevač Darko Lazić iza sebe ima turbulentar život, a kako tvrdi sada je potpuno druga osoba i potrebno je da ljudi naviknu na njega da je odgovoran i miran. Njega su posebno deca promenila, a otkriva i kako vaspitava naslednike. Ono što mnogi ne veruju, a… »
"Mene nije imao ko da spreči, zato sam izmakao kontroli" Darko Lazić o naslednicima: Mora da se zna ko je gazda u kući i čija…
Kurir 22.03.2025
Pevač Darko Lazić iza sebe ima turbulentar život. Konzumirao je psihoaktivne supstance, uživao je u alkoholu i brzom životu, kao i nesavesnoj vožnji. Međutim, kako tvrdi, sada je potpuno druga osoba. Kako kaže, potrebno je da ljudi naviknu na njega da je… »
Vesti dana »

VREME DANAS: Nestabilno na severu, sunčano na jugu, uveče stiže kiša
Nedeljnik pre 8 minutajoš 10 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Izbio požar na koncertu Darka Lazića: Sumnja se da je ovo uzrok (video)
Blic pre 18 minutajoš 4 povezane

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 48 minutajoš 1 povezana