Povezane vesti
Nikolija otkrila sve o zdravstvenom stanju Vesne Zmijanac: "Menjamo odnose, počinje da..."
Kurir 22.03.2025
Pevačica Vesna Zmijanac pre gotovo dve godine operisana je u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Njena ćerka, Nikolija Jovanović, sada otkriva da li je folk pevačica bila disciplinovana kada su saveti oko mirovanja u pitanju i kako je… »
"Počinje da me se plaši, to je dobro": Nikolija otvorila dušu, otkrila sve o Vesni Zmijanac
Mondo 22.03.2025
Pevačica Nikolija otkrila detalje Vesninog zdravstvenog stanja. Pevačica Vesna Zmijanac je pre dve godine operisana u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Vesna se posle nekoliko meseci oporavka na svom imanju na Bukulji, vratila na… »
"Ulazi u godine kada postaje kao dete" Nikolija o zdravlju Vesne Zmijanac: Počinje da me se plaši, to je dobro!
Kurir 22.03.2025
Vesna Zmijanac pre gotovo dve godine operisana je u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Njena ćerka Nikolija Jovanović sada otkriva da li je folk pevačica bila disciplinovana kada su saveti oko mirovanja u pitanju i kako je prošla kroz… »
"Ulazi u godine kada postaje kao dete": Nikolija o zdravlju Vesne Zmijanac: "Počinje da me se plaši, to je dobro"
Blic 22.03.2025
Vesna Zmijanac pre gotovo dve godine operisana je u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Njena ćerka Nikolija Jovanović sada otkriva da li je folk pevačica bila disciplinovana kada su saveti oko mirovanja u pitanju i kako je prošla kroz… »
Vesti dana »

Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini - 10 do 12 dana
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih

Mićin: Spomenik žrtvama tragedije na železničkoj stanici biće završen do 1. novembra
In medija pre 3 satajoš 23 povezane