Povezane vesti
"Čula sam kako repetira pištolj i pucanj": Bila u stanu kad je fudbaler izvršio samoubistvo, niko od komšija nije došao
Mondo 22.03.2025
Pevačica Ivana Stanić je svojevremeno otkrila šta je prethodilo tragediji u kojoj je bivši reprezentativac Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo. Bivši reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković pre pet godina je izvršio samoubistvo u stanu u Beogradu… »
"Čula sam da je repetirao pištolj..." Fudbaler pred pevačicom izvršio samoubistvo, a ona tada otkrila detalje tragedije…
Kurir 22.03.2025
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu pre četiri godine. Miljanova devojka, koja se tada nalazila u stanu, Ivana Stanić za domaće medije je tada ispričala šta je prethodilo tragičnom… »
"Čula sam pucanj, vrištala sam i istrčala": Pevačica bila u stanu kada je fudbaler izvršio samoubistvo: "Niko od komšija nije…
Blic 22.03.2025
Bivši reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu pre četiri godine dok je u drugoj prostoriji bila njegova tadašnja devojka pevačica Ivana Stanić. Ivana Stanić je tada za domaće medije govorila o tragediji i… »
Vesti dana »

IZRAELSKO-IRANSKI SUKOB: Oko 20 raketa ispaljeno na Izrael, najmanje 25 povređenih
RTV pre 24 minutajoš 13 povezanih

Oglasio se Putin o ratu Izraela i Irana: "Rusija nikome ne nameće mirno rešenje"
Telegraf pre 7 satijoš 6 povezanih