Повезане вести

"Чула сам како репетира пиштољ и пуцањ": Била у стану кад је фудбалер извршио самоубиство, нико од комшија није дошао

"Чула сам како репетира пиштољ и пуцањ": Била у стану кад је фудбалер извршио самоубиство, нико од комшија није дошао

Мондо 22.03.2025
Певачица Ивана Станић је својевремено открила шта је претходило трагедији у којој је бивши репрезентативац Миљан Мрдаковић извршио самоубиство. Бивши репрезентативац Југославије Миљан Мрдаковић пре пет година је извршио… »
"Чула сам да је репетирао пиштољ..." Фудбалер пред певачицом извршио самоубиство, а она тада открила детаље трагедије…

"Чула сам да је репетирао пиштољ..." Фудбалер пред певачицом извршио самоубиство, а она тада открила детаље трагедије…

Курир 22.03.2025
Некадашњи фудбалски репрезентативац Југославије Миљан Мрдаковић извршио је самоубиство у стану у Београду пре четири године. Миљанова девојка, која се тада налазила у стану, Ивана Станић за домаће медије је тада испричала шта… »
"Чула сам пуцањ, вриштала сам и истрчала": Певачица била у стану када је фудбалер извршио самоубиство: "Нико од комшија није…

"Чула сам пуцањ, вриштала сам и истрчала": Певачица била у стану када је фудбалер извршио самоубиство: "Нико од комшија није…

Блиц 22.03.2025
Бивши репрезентативац Југославије Миљан Мрдаковић извршио је самоубиство у стану у Београду пре четири године док је у другој просторији била његова тадашња девојка певачица Ивана Станић. Ивана Станић је тада за домаће медије… »

Вести дана »