Повезане вести

Хенес остаје у Штутгарту

Хенес остаје у Штутгарту

Б92 22.03.2025
Немачки тренер Себастијан Хенес продужио је уговор са челницима Штутгарта, саопштио је немачки клуб. Како је саопштено, Хенес је са челницима Штутгарта потписао нови уговор који ће важити до јуна 2028. године. "Веома сам… »
Хенес продужио уговор са Штутгартом

Хенес продужио уговор са Штутгартом

Спортски журнал 22.03.2025
Хенес (42) је на клупу Штутгарта сео априла 2023. године кад је клуб био последњи на табели Бундеслиге. Успео ја да кроз плеј-оф спаси клуб испадања, а одмах затим у следећој сезони довео екипу до титуле вицешампиона Немачке и… »
Хенесу указано поверење: Немачки тренер продужио уговор са Штутгартом

Хенесу указано поверење: Немачки тренер продужио уговор са Штутгартом

Дневник 22.03.2025
Немачки тренер Себастијан Хенес продужио је уговор са челницима Штутгарта, саопштио је немачки клуб. Хенес је са челницима Штутгарта потписао нови уговор који ће важити до јуна 2028. године. – Веома сам задовољан због продужења… »
Најбоља захвалница: Хенес спасао Штутгарт, а Немци му се овако одужили

Најбоља захвалница: Хенес спасао Штутгарт, а Немци му се овако одужили

Вечерње новости 22.03.2025
Немачки тренер Себастијан Хенес продужио је уговор са челницима Штутгарта, саопштио је данас немачки клуб. ФОТО: Тањуг/АП Како је саопштено, Хенес је са челницима Штутгарта потписао нови уговор који ће важити до јуна 2028… »
Немачки тренер Себастијан Хенес продужио уговор са челницима Штутгарта

Немачки тренер Себастијан Хенес продужио уговор са челницима Штутгарта

Политика 22.03.2025
Немачки тренер Себастијан Хенес продужио је уговор са челницима Штутгарта, саопштио је данас немачки клуб. Како је саопштено, Хенес је са челницима Штутгарта потписао нови уговор који ће важити до јуна 2028. године. "Веома сам… »

Вести дана »