Povezane vesti

Henes ostaje u Štutgartu

Henes ostaje u Štutgartu

B92 22.03.2025
Nemački trener Sebastijan Henes produžio je ugovor sa čelnicima Štutgarta, saopštio je nemački klub. Kako je saopšteno, Henes je sa čelnicima Štutgarta potpisao novi ugovor koji će važiti do juna 2028. godine. "Veoma sam zadovoljan zbog… »
Henes produžio ugovor sa Štutgartom

Henes produžio ugovor sa Štutgartom

Sportski žurnal 22.03.2025
Henes (42) je na klupu Štutgarta seo aprila 2023. godine kad je klub bio poslednji na tabeli Bundeslige. Uspeo ja da kroz plej-of spasi klub ispadanja, a odmah zatim u sledećoj sezoni doveo ekipu do titule vicešampiona Nemačke i plasmana Lige… »
Henesu ukazano poverenje: Nemački trener produžio ugovor sa Štutgartom

Henesu ukazano poverenje: Nemački trener produžio ugovor sa Štutgartom

Dnevnik 22.03.2025
Nemački trener Sebastijan Henes produžio je ugovor sa čelnicima Štutgarta, saopštio je nemački klub. Henes je sa čelnicima Štutgarta potpisao novi ugovor koji će važiti do juna 2028. godine. – Veoma sam zadovoljan zbog produženja ugovora jer… »
Najbolja zahvalnica: Henes spasao Štutgart, a Nemci mu se ovako odužili

Najbolja zahvalnica: Henes spasao Štutgart, a Nemci mu se ovako odužili

Večernje novosti 22.03.2025
Nemački trener Sebastijan Henes produžio je ugovor sa čelnicima Štutgarta, saopštio je danas nemački klub. FOTO: Tanjug/AP Kako je saopšteno, Henes je sa čelnicima Štutgarta potpisao novi ugovor koji će važiti do juna 2028. godine. - Veoma sam… »
Nemački trener Sebastijan Henes produžio ugovor sa čelnicima Štutgarta

Nemački trener Sebastijan Henes produžio ugovor sa čelnicima Štutgarta

Politika 22.03.2025
Nemački trener Sebastijan Henes produžio je ugovor sa čelnicima Štutgarta, saopštio je danas nemački klub. Kako je saopšteno, Henes je sa čelnicima Štutgarta potpisao novi ugovor koji će važiti do juna 2028. godine. "Veoma sam zadovoljan zbog… »

Vesti dana »