Повезане вести

Дачић: Ђилас је карикатурална личност на политичкој сцени Србије

Еуроневс 22.03.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас карикатурална личност на политичкој сцени Србије и да је вероватно једини самозвани лидер… »
Политички пинг-понг: Ђилас замера Дачићу - Вучића, Дачић Ђиласу замера - Тому Николића

Политички пинг-понг: Ђилас замера Дачићу - Вучића, Дачић Ђиласу замера - Тому Николића

Радио 021 22.03.2025
Лидер ССП, Драган Ђилас изјавио је да је Ивица Дачић одговоран за долазак Вучића на власт, док Дачић узвраћа да је Ђилас најодговорнији за победу Томислава Николића јер га је бојкотовао и опструирао. Председник опозиционе Странке… »
"Ефективни начин да се разиђу демонстранти је да неко објави: Стиже Ђилас!" Дачић: Можда, ипак, да карикатурална личност наше…

"Ефективни начин да се разиђу демонстранти је да неко објави: Стиже Ђилас!" Дачић: Можда, ипак, да карикатурална личност наше…

Курир 22.03.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је Драган Ђилас карикатурална личност на нашој политичкој сцени, додајући да је најефектнији начин да се разиђу протестанти да неко објави: Стиже Ђилас… »

НИН 22.03.2025
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас карикатурална личност на политичкој сцени Србије и да је вероватно једини самозвани лидер… »
Дачић: "Крив сам што сам Ðиласа довео на власт. Можда да прво он нешто отпева"

Дачић: "Крив сам што сам Ðиласа довео на власт. Можда да прво он нешто отпева"

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је "Драган Ђилас карикатурална личност на нашој политичкој сцени", додајући да је најефектнији начин да се разиђу протестанти да неко… »

Вести дана »