Povezane vesti
Vučić: "Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni! Moji dragi prijatelji iz SAD, vi ćete sve razumeti"
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. - Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih… »
Vućić za američke novine: Si-En-En govori protiv mene isto kao što je govorio i protiv Trampa
Pravda 22.03.2025
Američki list Vašington Egzaminer (Washington Examiner) piše o protestima u Beogradu 15. marta, koji su kako kaže bili „vatreni, ali uglavnom mirni velikim delom zahvaljujući tome što je policija razumela da sudbina cele vlade zavisi od njene… »
Vučić za američke novine: Si-En-En govori protiv mene isto kao što je govorio i protiv Trampa
Novi magazin 22.03.2025
Američki list Vašington Egzaminer piše o protestima u Beogradu 15. marta, koji su kako kaže bili "vatreni ali uglavnom mirni velikim delom zahvaljujući tome što je policija razumela da sudbina cele vlade zavisi od njene umerenosti". Predsednik Srbije… »
"Sve što su radili protiv Trampa, SAD rade protiv: Mene!" Evo šta je Vučić poručio Amerikancima koji prate situaciju u Srbiji…
Blic 22.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. - Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država… »
"Sve što su radili protiv Trampa, sad rade protiv mene": Vučić u intervjuu za američki medij o situaciji u Srbiji
Mondo 22.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić dao je intervju za američki portal "The Washington Examiner". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv… »
(Video) Vučić u intervjuu za prestižni američki portal "Sve što su radili protiv Trampa, sad rade protiv mene! Dragi…
Kurir 22.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da "CNN" govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa, u odlomka intervjua koji je dao za prestižni… »
Vučić za Vašington egzaminer: Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni
RTV 22.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. "Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih… »
Vučić: Sve što je Si-En-En radio protiv Trampa, radi i meni
RTS 22.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da Si-En-En govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. "Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih… »
Vučić: Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni
Euronews 22.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. "Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država, vi… »
Vesti dana »
Kremlj o pregovorima Putina i američke delegacije: Teritorijalno pitanje uslov za trajni mir
Pravda pre 1 satjoš 32 povezane
Kad i gde možete da gledate meč Novak Đoković – Botik van de Zandšulp na Australijan openu?
Danas pre 34 minutajoš 46 povezanih
(Video) Pogledajte kako izgleda haos na autoputu kod Nove Pazove, automobili izleteli sa klizavog kolovoza
Dnevnik pre 19 minutajoš 18 povezanih
Delegacija Evropskog parlamenta danas u Beogradu: Poznata satnica sastanaka s vlašću i opozicijom
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih