Povezane vesti

Vučić: "Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni! Moji dragi prijatelji iz SAD, vi ćete sve razumeti"

Vučić: "Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni! Moji dragi prijatelji iz SAD, vi ćete sve razumeti"

Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. - Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih… »
Vućić za američke novine: Si-En-En govori protiv mene isto kao što je govorio i protiv Trampa

Vućić za američke novine: Si-En-En govori protiv mene isto kao što je govorio i protiv Trampa

Pravda 22.03.2025
Američki list Vašington Egzaminer (Washington Examiner) piše o protestima u Beogradu 15. marta, koji su kako kaže bili „vatreni, ali uglavnom mirni velikim delom zahvaljujući tome što je policija razumela da sudbina cele vlade zavisi od njene… »
Vučić za američke novine: Si-En-En govori protiv mene isto kao što je govorio i protiv Trampa

Vučić za američke novine: Si-En-En govori protiv mene isto kao što je govorio i protiv Trampa

Novi magazin 22.03.2025
Američki list Vašington Egzaminer piše o protestima u Beogradu 15. marta, koji su kako kaže bili "vatreni ali uglavnom mirni velikim delom zahvaljujući tome što je policija razumela da sudbina cele vlade zavisi od njene umerenosti". Predsednik Srbije… »
"Sve što su radili protiv Trampa, SAD rade protiv: Mene!" Evo šta je Vučić poručio Amerikancima koji prate situaciju u Srbiji…

"Sve što su radili protiv Trampa, SAD rade protiv: Mene!" Evo šta je Vučić poručio Amerikancima koji prate situaciju u Srbiji…

Blic 22.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. - Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država… »
"Sve što su radili protiv Trampa, sad rade protiv mene": Vučić u intervjuu za američki medij o situaciji u Srbiji

"Sve što su radili protiv Trampa, sad rade protiv mene": Vučić u intervjuu za američki medij o situaciji u Srbiji

Mondo 22.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić dao je intervju za američki portal "The Washington Examiner". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv… »
(Video) Vučić u intervjuu za prestižni američki portal "Sve što su radili protiv Trampa, sad rade protiv mene! Dragi…

(Video) Vučić u intervjuu za prestižni američki portal "Sve što su radili protiv Trampa, sad rade protiv mene! Dragi…

Kurir 22.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da "CNN" govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa, u odlomka intervjua koji je dao za prestižni… »
Vučić za Vašington egzaminer: Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni

Vučić za Vašington egzaminer: Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni

RTV 22.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. "Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih… »
Vučić: Sve što je Si-En-En radio protiv Trampa, radi i meni

Vučić: Sve što je Si-En-En radio protiv Trampa, radi i meni

RTS 22.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da Si-En-En govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. "Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih… »
Vučić: Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni

Vučić: Sve što je CNN radio protiv Trampa, radi i meni

Euronews 22.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa. "Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država, vi… »

Vesti dana »