Povezane vesti
Progovorila o poslednjim satima majke ane: Matora ogolila dušu: "nije me puštala", sa knedlom u grlu otkrila: "Rekla sam joj…
Blic 22.03.2025
Jovana Tomić Matora je u rijalitiju "Elita" podelila potresne detalje o danu kad joj je umrla majka Ana. Ivan Marinković se nadovezao na njenu priču, kad je shvatio da se mnoge situacije poklapaju sa smrti njegove mame. - Ona je mene držala do… »
"Držala mi je ruku do bolnice, nije me puštala..." Matora ogolila dušu o smrti majke, otkrila tužne detalje njenih…
Kurir 22.03.2025
Jovana Tomić Matora podelila je potresne detalje o danu kad joj je umrla majka, a Ivan Marinković se nadovezao na njenu priču kad je shvatio da se mnoge situacije poklapaju sa smrti njegove majke. - Ona je mene držala do blonice, nije me puštala… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 7 satijoš 28 povezanih

Oglasilo se i Tužilaštvo o slučaju Filipa Koraća i Skaj prepisci, MUP demantuje tvrdnje Marinike Tepić,ona najavila nove dokaze
RTV pre 21 minutajoš 34 povezane

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 9 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 5 satijoš 21 povezana

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu, mladić priznao krivicu za incident u Futogu
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih