Повезане вести

Николић: Једног дана ћу се вратити у Партизан

Николић: Једног дана ћу се вратити у Партизан

Радио сто плус 22.03.2025
“Овде се не осећам као гост. Мој утисак је стадион. То јесте био циљ, 15.000 људи сигурно, југ и исток пуни до последњег места. Феноменална атмосфера, то је оно што је била идеја. Братсво и дружба, како Руси кажу, ова два… »
Марко Николић после меча с Партизаном "распалио" Гробаре: "Једног дана сигурно, ја сам увек ту..."

Марко Николић после меча с Партизаном "распалио" Гробаре: "Једног дана сигурно, ја сам увек ту..."

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. Фудбалери Партизана одиграли су пријатељски меч са московским ЦСКА, пред готово 15.000 навијача у Хумској. Све је одисало правом братском атмосфером, какве односе и негују два клуба и навијачи, а о свему је након… »
Гробари "запалили" Југ моћним симболима: Порука о нераскидивој вези Срба и Руса одјекује!

Гробари "запалили" Југ моћним симболима: Порука о нераскидивој вези Срба и Руса одјекује!

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. Пријатељски дуел Партизана и ЦСКА Москве на стадиону ЈНА окупио је велики број навијача, који су испунили трибине готово до последњег места, а спектакл није изостао. Фудбалери оба тима су од почетка меча играли у… »
"Отиш'о си Андрија, остала је туга": Одзвања Хумска, овако су се Гробари опростили од преминулог Делибашића

"Отиш'о си Андрија, остала је туга": Одзвања Хумска, овако су се Гробари опростили од преминулог Делибашића

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. Фудбалери Партизана и ЦСКА Москве играју пријатељски меч на стадиону ЈНА у Хумској, а сам почетак меча опосвећен је Андрији Делибашићу, вившем фудбалеру црно-белих, који је недавно преминуо. Наиме, пред сам… »
Минут ћутања за Андрију Делибашића: Гробари нису заборавили свог фудбалера

Минут ћутања за Андрију Делибашића: Гробари нису заборавили свог фудбалера

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. Фудбалери Партизана и ЦСКА Москве играју пријатељски меч на стадиону ЈНА у Хумској, а сам почетак меча обележио је и минут ћутања за недавно преминулог Андрију Делибашића. Наиме, пред сам почетак меча на јужној… »
"Где сиииии": Легенда Партизана прекинула Марка Николића, а онда је тренер ЦСКА изјавом одушевио Гробаре

"Где сиииии": Легенда Партизана прекинула Марка Николића, а онда је тренер ЦСКА изјавом одушевио Гробаре

Телеграф 22.03.2025
Иако је имао фанатичну подршку навијача у петак вече, КК Партизан је одиграо свој најгори меч у сезони и доживео је тежак пораз од Ефеса на свом терену. А међу свим тим навијачима који су дошли у Арену, био је и некадашњи тренер… »

Вести дана »