Povezane vesti
Nikolić: Jednog dana ću se vratiti u Partizan
Radio sto plus 22.03.2025
“Ovde se ne osećam kao gost. Moj utisak je stadion. To jeste bio cilj, 15.000 ljudi sigurno, jug i istok puni do poslednjeg mesta. Fenomenalna atmosfera, to je ono što je bila ideja. Bratsvo i družba, kako Rusi kažu, ova dva kluba raste. Osim jedine… »
Marko Nikolić posle meča s Partizanom "raspalio" Grobare: "Jednog dana sigurno, ja sam uvek tu..."
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana odigrali su prijateljski meč sa moskovskim CSKA, pred gotovo 15.000 navijača u Humskoj. Sve je odisalo pravom bratskom atmosferom, kakve odnose i neguju dva kluba i navijači, a o svemu je nakon susreta govorio i… »
Grobari "zapalili" Jug moćnim simbolima: Poruka o neraskidivoj vezi Srba i Rusa odjekuje!
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Prijateljski duel Partizana i CSKA Moskve na stadionu JNA okupio je veliki broj navijača, koji su ispunili tribine gotovo do poslednjeg mesta, a spektakl nije izostao. Fudbaleri oba tima su od početka meča igrali u visokom ritmu. Sa… »
"Otiš'o si Andrija, ostala je tuga": Odzvanja Humska, ovako su se Grobari oprostili od preminulog Delibašića
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana i CSKA Moskve igraju prijateljski meč na stadionu JNA u Humskoj, a sam početak meča oposvećen je Andriji Delibašiću, vivšem fudbaleru crno-belih, koji je nedavno preminuo. Naime, pred sam početak meča na… »
Minut ćutanja za Andriju Delibašića: Grobari nisu zaboravili svog fudbalera
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana i CSKA Moskve igraju prijateljski meč na stadionu JNA u Humskoj, a sam početak meča obeležio je i minut ćutanja za nedavno preminulog Andriju Delibašića. Naime, pred sam početak meča na južnoj tribini stadiona… »
"Gde siiiii": Legenda Partizana prekinula Marka Nikolića, a onda je trener CSKA izjavom oduševio Grobare
Telegraf 22.03.2025
Iako je imao fanatičnu podršku navijača u petak veče, KK Partizan je odigrao svoj najgori meč u sezoni i doživeo je težak poraz od Efesa na svom terenu. A među svim tim navijačima koji su došli u Arenu, bio je i nekadašnji trener fudbalskog… »
Vesti dana »

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje studenata neće proći bez odgovora (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane